طرز تهیه سس فرانسوی خانگی

  • شروع کننده موضوع AMIN.M
  • بازدیدها 197
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

AMIN.M

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/10
ارسالی ها
195
امتیاز واکنش
1,635
امتیاز
346
محل سکونت
بــوشـہر
مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی
سرکه (سرکه بالزامیک یا سرکه سیب ساده) 1/2 پیمانه
پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات 1 عدد
سس خردل فرانسوی یا سس دیژون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
روغن زیتون 1 پیمانه
دستور تهیه سس فرانسوی


  1. ابتدا آب را داخل مخلوط کن بریزید.
  2. سپس سرکه را اضافه کنید.
  3. در مزحله بعدی سس خردل را بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا مخلوط ترکیب شود.
  4. پس از مخلوط شدن سرکه و سس خردل، پودر عصاره مرغ را بیافزایید.
  5. در ادامه روغن زیتون را آرام آرام در حین اینکه مخلوط کن روشن است از بالا داخل ظرف مخلوط کن بریزید.
  6. در مرحله آخر نمک و فلفل در صورت تمایل اضافه می‌کنیم .
 
  • پیشنهادات
  • AMIN.M

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/10
    ارسالی ها
    195
    امتیاز واکنش
    1,635
    امتیاز
    346
    محل سکونت
    بــوشـہر
    نکات


    • مهم همگن بودن سس است که بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد . این کار با استفاده از مخلوط کند و آرام آرام ریختن روغن زیتون حل می‌شود(درست شبیه حالتی که مایونز تهیه می‌کنید) .
    • سس فرانسوی بهعنوان چاشنی برای انواع سالاد، استیک، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده می‌گردد.
    • هر 1 قاشق سوپ خوري سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم كالري انرژي دارد.
    • در صورت تمایل به سس سویا، 1 یا چند قاشق غذاخوری سس سویا به همراه یک قاسق آب پرتقال اضافه مخلوط کنید ولی بدانید که سس سویا هر چند مزه خوبی به سس فرانسوی می‌دهد ولی رنگ سس را تیره می‌کند.
    • اگر سس سویا اضافه می‌کنید از نمک صرفنظر کنید زیرا پودر مرغ و سویا خود نمک دارند.
    • به جای خردل می‌توانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید ولی رنگ طلایی زیبای خردل را نخواهد داشت .




    82745_364.jpg

    سس فرانسوی خانگی

    در سس فرانسوی از پودر آرومات استفاده می‌شود که وارداتی است و شاید در دسترس نباشد. سس خردل مانع از بریدن سس و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می‌شود .در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمی‌شود و آب زیر و روغن روی ترکیب می‌ایستد. سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا می‌کند.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا