مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی
سرکه (سرکه بالزامیک یا سرکه سیب ساده) 1/2 پیمانه
پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات 1 عدد
سس خردل فرانسوی یا سس دیژون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
روغن زیتون 1 پیمانه
دستور تهیه سس فرانسوی
سرکه (سرکه بالزامیک یا سرکه سیب ساده) 1/2 پیمانه
پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات 1 عدد
سس خردل فرانسوی یا سس دیژون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
روغن زیتون 1 پیمانه
دستور تهیه سس فرانسوی
- ابتدا آب را داخل مخلوط کن بریزید.
- سپس سرکه را اضافه کنید.
- در مزحله بعدی سس خردل را بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا مخلوط ترکیب شود.
- پس از مخلوط شدن سرکه و سس خردل، پودر عصاره مرغ را بیافزایید.
- در ادامه روغن زیتون را آرام آرام در حین اینکه مخلوط کن روشن است از بالا داخل ظرف مخلوط کن بریزید.
- در مرحله آخر نمک و فلفل در صورت تمایل اضافه میکنیم .