مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت:
آرد ۳ فنجان یا ۴۲۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخممرغ ۱ عدد
روغن جامد ۳ قاشق غذاخوری
آب ۳/۴ فنجان یا ۱۹۰ میلیلیتر
گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده ۲ عدد
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
عصاره گوشت حل شده در آب جوش ۲ قطعه
روغن سرخ کردنی ۲ فنجان
طرز تهیه پیراشکی گوشت پفکی عربی :
آرد را الک کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. یک گودال وسط آن درست کنید و تخممرغ و روغن را درون آن بریزید. اول با چنگال و سپس با دست آر دو مواد را مخلوط کنید. کمی آب اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری یکدست بدست بیاید. خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی آنها را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در گوشهای قرار دهید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، فلفل سیاه و عصاره گوشت حل شده در آبجوش خوب مخلوط کنید و بهتر است این کار را با چنگ زدن به گوشت انجام دهید. ظرف را کنار بگذارید.
خمیرها را روی تخته آشپزی باز کنید تا قطر آن به ۵ میلیمتر برسد. به کمک ۱ فنجان خمیرهای دایرهای دربیاورید. لای هر کدام از خمیرها را مخلوط گوشت قرار دهید و سپس آنها را به صورت نیم دایره رول کنید. لبههای خمیر را به شکل دلخواه جمع کنید یا بپیچانید.
یک قابلمه حاضر کنید و روغن را درون آن داغ کنید. اگر سرخ کن در دسترس دارید میتوانید از سرخکن استفاده کنید. پیراشکیها را در روغن ۱۸۰ درجه و یا روغن کاملا داغ شده سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند
آرد ۳ فنجان یا ۴۲۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخممرغ ۱ عدد
روغن جامد ۳ قاشق غذاخوری
آب ۳/۴ فنجان یا ۱۹۰ میلیلیتر
گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده ۲ عدد
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
عصاره گوشت حل شده در آب جوش ۲ قطعه
روغن سرخ کردنی ۲ فنجان
طرز تهیه پیراشکی گوشت پفکی عربی :
آرد را الک کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. یک گودال وسط آن درست کنید و تخممرغ و روغن را درون آن بریزید. اول با چنگال و سپس با دست آر دو مواد را مخلوط کنید. کمی آب اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری یکدست بدست بیاید. خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی آنها را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در گوشهای قرار دهید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، فلفل سیاه و عصاره گوشت حل شده در آبجوش خوب مخلوط کنید و بهتر است این کار را با چنگ زدن به گوشت انجام دهید. ظرف را کنار بگذارید.
خمیرها را روی تخته آشپزی باز کنید تا قطر آن به ۵ میلیمتر برسد. به کمک ۱ فنجان خمیرهای دایرهای دربیاورید. لای هر کدام از خمیرها را مخلوط گوشت قرار دهید و سپس آنها را به صورت نیم دایره رول کنید. لبههای خمیر را به شکل دلخواه جمع کنید یا بپیچانید.
یک قابلمه حاضر کنید و روغن را درون آن داغ کنید. اگر سرخ کن در دسترس دارید میتوانید از سرخکن استفاده کنید. پیراشکیها را در روغن ۱۸۰ درجه و یا روغن کاملا داغ شده سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند