آموزش طرزتهیه پیراشکی گوشت پفکی عربی

  • شروع کننده موضوع maryam.sh
  • بازدیدها 153
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

maryam.sh

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/14
ارسالی ها
1,200
امتیاز واکنش
15,472
امتیاز
696
محل سکونت
..
مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت:

آرد ۳ فنجان یا ۴۲۰ گرم

نمک ۱ قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ ۱ عدد

روغن جامد ۳ قاشق غذاخوری

آب ۳/۴ فنجان یا ۱۹۰ میلی‌لیتر

گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم

پیاز متوسط رنده شده ۲ عدد

فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری

عصاره گوشت حل شده در آب جوش ۲ قطعه

روغن سرخ کردنی ۲ فنجان

طرز تهیه پیراشکی گوشت پفکی عربی :

آرد را الک کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. یک گودال وسط آن درست کنید و تخم‌مرغ و روغن را درون آن بریزید. اول با چنگال و سپس با دست آر دو مواد را مخلوط کنید. کمی آب اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری یک‌دست بدست بیاید. خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی آن‌ها را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در گوشه‌ای قرار دهید.

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، فلفل سیاه و عصاره گوشت حل شده در آب‌جوش خوب مخلوط کنید و بهتر است این کار را با چنگ زدن به گوشت انجام دهید. ظرف را کنار بگذارید.

خمیر‌ها را روی تخته آشپزی باز کنید تا قطر آن به ۵ میلی‌متر برسد. به کمک ۱ فنجان خمیرهای دایره‌ای دربیاورید. لای هر کدام از خمیرها را مخلوط گوشت قرار دهید و سپس آن‌ها را به صورت نیم دایره رول کنید. لبه‌های خمیر را به شکل دلخواه جمع کنید یا بپیچانید.

یک قابلمه حاضر کنید و روغن را درون آن داغ کنید. اگر سرخ کن در دسترس دارید می‌توانید از سرخ‌کن استفاده کنید. پیراشکی‌ها را در روغن ۱۸۰ درجه و یا روغن کاملا داغ شده سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند
 

برخی موضوعات مشابه

بالا