#اسموتی_استوایی_آناناس
مواد لازم:
* انبه یک عدد
* آناناس یک پیمانه (اگر از میوه ی آناناس استفاده می کنید، می توانید حدود سه پیمانه از یک آناناس بدست آورید)
* نارگیل خشک رنده شده یک چهارم پیمانه
* کره ی بادام زمینی یک تا دو قاشق خوراک خوری
* آب نارگیل یک پیمانه
*عسل یک قاشق ( به دلخواه برای بیشتر شیرین شدن)
طرز تهیه:
انبه و آناناس را پوست بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. تکه های نارگیل را روی دستگاه تُست قرار دهید تا کمی خشک و تیره شود. داخل یک زیپ کیپ تکه های نارگیل، انبه و آناناس را بریزید. کیسه را داخل فریزر قرار دهید تا خوب یخ بزند. وقتی محتویات کیسه یخ زدند، آنها را در مخلوط کن تخلیه کنید، و کره ی بادام زمینی و آب نارگیل را اضافه کرده، بگذارید تا خوب مخلوط شود. مخلوط را داخل لیوان بلند بریزید و آن را با کمی رنده ی نارگیل تُست شده تزئین کنید.
مواد لازم:
* انبه یک عدد
* آناناس یک پیمانه (اگر از میوه ی آناناس استفاده می کنید، می توانید حدود سه پیمانه از یک آناناس بدست آورید)
* نارگیل خشک رنده شده یک چهارم پیمانه
* کره ی بادام زمینی یک تا دو قاشق خوراک خوری
* آب نارگیل یک پیمانه
*عسل یک قاشق ( به دلخواه برای بیشتر شیرین شدن)
طرز تهیه:
انبه و آناناس را پوست بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. تکه های نارگیل را روی دستگاه تُست قرار دهید تا کمی خشک و تیره شود. داخل یک زیپ کیپ تکه های نارگیل، انبه و آناناس را بریزید. کیسه را داخل فریزر قرار دهید تا خوب یخ بزند. وقتی محتویات کیسه یخ زدند، آنها را در مخلوط کن تخلیه کنید، و کره ی بادام زمینی و آب نارگیل را اضافه کرده، بگذارید تا خوب مخلوط شود. مخلوط را داخل لیوان بلند بریزید و آن را با کمی رنده ی نارگیل تُست شده تزئین کنید.