#اشترودل_گوشت با خمیر جادویی
مواد لازم
آرد 3 لیوان
تخم مرغ 1عدد
شیر ولرم 1/2لیوان
خمیر مایه 2قاشق مرباخوری
روغن مایع6قاشق غذاخوری
شکر1قاشق غذاخوری
نمک 1قاشق چایخوری
زعفران حل شده مقداری
اول شکر را با شیر مخلوط کرده و مایه خمیر را اضافه میکنیم 5تا10دقیقه زمان میدهیم تا عمل اید
بعد آرد و نمک را مخلوط کرده تخم مرغ را هم زده اضافه میکنیم روغن را هم اضافه میکنیم و شیر و مایه خمیر عمل آمده را هم اضافه کرده همه را با دست مخلوط میکنیم ممکن است کمی دیگر شیر هم لازم باشد خمیر نرم و لطیفی بدست می آید که به دست نمیچسبد خمیر را روی سطح کار کمی ورز داده و سپس در کاسه کمی روغن مایع ریخته و خمیر را کاملا به روغن آغشته کرده و رویش را میپوشانیم و 1ساعت در دمای آشپزخانه استراحت میدهیم سپس پف خمیر را با استفاده از وارد کردن مشت خود داخل خمیرگرفته و از خمیر گلوله هایی برداشته و با وردنه به شکل مستطیل باز کرده و از مواد میانی که دلخواه هست (من از گوشت و قارچ و سیب زمینی و فلفل دلمه ای استفاده کردم) داخل خمیر گذاشته و طبق شکل میپیچیم و در سینی فر گذاشته رویش زرده تخم. زده و کمی کنجد می پاشیم حدود 15 دقیقه دیگر در دمای اتاق قرار داده و بعد در فر که روی 180درجه گرم کردیم در طبقه وسط قرار داده به مدت 30دقیقه تا پخته شود و بعد گریل را روشن کرده تا روی اشترودل ها طلایی و خوشرنگ شود
اشترودل آماده شده نوش جان
اشترودل همان پیراشکی گوشت هست
مواد لازم
آرد 3 لیوان
تخم مرغ 1عدد
شیر ولرم 1/2لیوان
خمیر مایه 2قاشق مرباخوری
روغن مایع6قاشق غذاخوری
شکر1قاشق غذاخوری
نمک 1قاشق چایخوری
زعفران حل شده مقداری
اول شکر را با شیر مخلوط کرده و مایه خمیر را اضافه میکنیم 5تا10دقیقه زمان میدهیم تا عمل اید
بعد آرد و نمک را مخلوط کرده تخم مرغ را هم زده اضافه میکنیم روغن را هم اضافه میکنیم و شیر و مایه خمیر عمل آمده را هم اضافه کرده همه را با دست مخلوط میکنیم ممکن است کمی دیگر شیر هم لازم باشد خمیر نرم و لطیفی بدست می آید که به دست نمیچسبد خمیر را روی سطح کار کمی ورز داده و سپس در کاسه کمی روغن مایع ریخته و خمیر را کاملا به روغن آغشته کرده و رویش را میپوشانیم و 1ساعت در دمای آشپزخانه استراحت میدهیم سپس پف خمیر را با استفاده از وارد کردن مشت خود داخل خمیرگرفته و از خمیر گلوله هایی برداشته و با وردنه به شکل مستطیل باز کرده و از مواد میانی که دلخواه هست (من از گوشت و قارچ و سیب زمینی و فلفل دلمه ای استفاده کردم) داخل خمیر گذاشته و طبق شکل میپیچیم و در سینی فر گذاشته رویش زرده تخم. زده و کمی کنجد می پاشیم حدود 15 دقیقه دیگر در دمای اتاق قرار داده و بعد در فر که روی 180درجه گرم کردیم در طبقه وسط قرار داده به مدت 30دقیقه تا پخته شود و بعد گریل را روشن کرده تا روی اشترودل ها طلایی و خوشرنگ شود
اشترودل آماده شده نوش جان
اشترودل همان پیراشکی گوشت هست