طرزتهیه پای سیب

  • شروع کننده موضوع eli-iiiiii
  • بازدیدها 104
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

eli-iiiiii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/16
ارسالی ها
95
امتیاز واکنش
895
امتیاز
246
طرز تهیه پای سیب
PicsArt_10-15-12.10.231.jpg

    • زمان آماده سازی
    • 30 دقیقه
    • زمان پخت
    • 40 دقیقه
    • برای
    • 6 نفر


  • Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    • آرد 3 پیمانه
    • شکر 3 قاشق غذاخوری
    • کره(سرد) 250 گرم
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • آب یا شیر(سرد) 1 پیمانه
    • زرده تخم مرغ 1 عدد
    • مواد لازم برای داخل پای
    • سیب 6 الی 8 عدد
    • شکر(ترکیب شکر سفید و قهوه ای) 1/2 پیمانه
    • پودر دارچین 1 قاشق چایخوری سر پر
    • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
    • نشاسته ذرت(یا آرد) 1/4 پیمانه
    • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
    • زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
    • جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
    • کره 3 قاشق غذاخوری
    • شکر اضافی 3 قاشق غذاخوری
PicsArt_10-15-12.10.541.jpg




طرز تهیه پای سیب


مرحله اول:

ابتدا برای آماده کردن خمیر پای، در ظرف مناسبی آرد، شکر و نمک را مخلوط کرده. سپس کره سرد را که به قطعات مکعبی خرد کرده اید درون ظرف بریزید. و با سر انگشت ها تکه های کره را با مواد خشک مخلوط کرده تا به صورت تکه های بیسکوییت خرد شده در بیاید. اگر مراحل مخلوط کردن را با دستگاه انجام می دهید باید تکه های کره را کم کم و دانه دانه اضافه کنید تا در نهایت مواد به صورت خره بیسکوییت شود.





مرحله دوم:

حالا آب یا شیر سرد را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و با یک چنگال هم بزنید. می توانید تمام آب یا شیر ذکر شده در دستور را استفاده نکنید. و اگر در انتها احساس کردید مواد خیلی خشک هست باقی آن را اضافه کنید. توجه داشته باشید که در حین هم زدن نباید انتظار یک ماده خمیری داشت. و وقتی مواد را با دست جمع می کنید در نهایت یک خمیر نرم و لطیف خواهید داشت، که یکدست بهم می چسبد. حالا باید خمیر حاصل شده را دو قسمت کنید. یکی برای زیر پای و داخل قالب، دیگری برای روی پای و پوشاندن مواد درون پای سیب . دقت کنید آن قسمتی را که برای داخل قالب در نظر می گیرید باید کمی بزرگ تر از دیگری باشد. هر دو خمیر را برای مدت حداقل 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.





مرحله سوم:

برای آماده کردن مواد میانی پای سیب ، ابتدا سیب ها را خوب شسته، پوست بگیرید و هسته آن ها را جدا کنید. سیب ها به شکل دلخواه خرد کنید. حالا سیب ها را در ظرفی ریخته، مخلوط شکر سفید و قهوه ای، پودر دارچین، آبلیموی تازه، وانیل، زنجبیل و جوز هندی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف جداگانه ای نشاسته ذرت و شکر اضافی را ترکیب کنید.




https:////www.bamilo.com//women-shi...d57fe49b&utm_campaign=aff_native&utm_term=142


PicsArt_10-15-12.09.291.jpg




مرحله چهارم:
کره را در تابه ای روی حرارت قرار دهید. وقتی خوب گرم شد، سیب و مواد مخلوط شده با آن را به درون تابه بریزید. و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته شده و سیب ها نرم شوند. وقتی سیب ها کمی پخته شدند، حالا مخلوط نشاسته ذرت و شکر را درون تابه اضافه کنید. این مخلوط را کم کم اضافه کنید تا مواد خیلی سفت نشوند. اجازه دهید تا آب سیب غلیظ شده و مواد میانی پای سیب آماده شود. بعد از پخت زیر تابه را خاموش کرده، کمی زمان دهید تا مواد به دمای محیط برسد.




PicsArt_10-15-12.09.551.jpg




مرحله پنجم:

روی سطح صافی کمی آرد بپاشید، خمیر بزرگ تر را پهن کرده و با وردنه به قطر 4 الی 5 میلی آن را صاف کنید. و سپس به کف قالب مخصوص انتقال دهید. (قبل از پهن کردن خمیر در قالب، کف آن را با کره چرب کنید.) حالا گوشه های خمیر را خوب به دیواره ها بچسبانید. و چند جای خمیر را با چنگال سوراخ کنید. در نهایت از مخلوط سیب پخته شده روی خمیر بریزید و درون آن را با مواد پر کنید.





مرحله ششم:

قسمت دوم خمیر را نیز مانند قسمت اول روی سطح آغشته به آرد پهن کرده و با همان قطر صاف کنید. آن را با کاتر مخصوص آشپزخانه برش بزنید. برش ها را به صورت حصیری روی مواد میانی پای سیب قرار دهید. در آخر زرده تخم مرغ هم زده را با یک برس روی سطح پای سیب بمالید. می توانید درون زرده تخم مرغ کمی وانیل اضافه کنید. تا عطر دلپذیری به پای شما ببخشد. همچنین می توانید کمی شکر یا پودر قند روی پای بپاشید. حالا قالب کیک را درون فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار داده. حدود 40 الی 60 دقیقه زمان دهید تا پای پخته شده و روی آن خوب طلایی شود.


PicsArt_10-15-12.08.541.jpg




پای سیب شما آماده می باشد. می توانید شهد حاصل شده از پخت سیب و مواد میانی را در این مرحله روی پای بریزید. اجازه دهید تا خنک شود. سپس این دسر خوشمزه را همراه با بستنی وانیلی و یا در کنار یک لیوان چای، نوش جان کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا