طرزتهیه شربت ریواس

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 117
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
مواد لازم:
ریواس ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
طرز تهیه :
ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک ۸ سانتیمتری برش بزنید . سپس ریواس های خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید .
شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا" ریواس ها به شکر آغشته شوند . این مخلوط را ۲۴ ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال (محیط خیلی گرم نباشد) نگه دارید و هر ۶ ساعت یک بار آن را هم بزنید تا شکر کاملا" به شیره و شهد تبدلیل شود .
بعد از ۲۴ ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید . اگر بعد از یک شبانه روز هنوز دانه های شکر در داخل ظرف مانده است می توانید آن را کمی حرارت دهید تا به شربت تبدیل شود . شربت آماده مصرف است . این شربت در هنگام استفاده باید با آب رقیق شود و در یخچال نگهداری شود .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا