طرز تهیه ی #اسپاگتی_با_سس_خامه_و_گردو
مواد اولیه :
گردوي خيسشده يك پيمانه
اسپاگتي 400 گرم
خامه 200 ميليليتر
فلفل دلمهاي رنگي يك عدد
برگ ريحان خردشده نصف پيمانه
پنير پارميزان رندهشده 100 گرم
كره 50 گرم
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
طرز تهيه:
گردو را در آبجوش قرار دهيد تا پوست آنها به راحتي گرفته شود، سپس آنها را خرد كنيد. اسپاگتي را در آب در حال جوشيدن اضافه كرده و بعد از هشت دقيقه آبكش كنيد، در تابهاي كره را آب كرده و خامه، گردو، فلفل دلمهاي رنده شده و پنير پارميزان و اسپاگتي را اضافه كنيد، در پايان ريحان خردشده را افزوده و بعد از دو دقيقه سرو كنيد.
مواد اولیه :
گردوي خيسشده يك پيمانه
اسپاگتي 400 گرم
خامه 200 ميليليتر
فلفل دلمهاي رنگي يك عدد
برگ ريحان خردشده نصف پيمانه
پنير پارميزان رندهشده 100 گرم
كره 50 گرم
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
طرز تهيه:
گردو را در آبجوش قرار دهيد تا پوست آنها به راحتي گرفته شود، سپس آنها را خرد كنيد. اسپاگتي را در آب در حال جوشيدن اضافه كرده و بعد از هشت دقيقه آبكش كنيد، در تابهاي كره را آب كرده و خامه، گردو، فلفل دلمهاي رنده شده و پنير پارميزان و اسپاگتي را اضافه كنيد، در پايان ريحان خردشده را افزوده و بعد از دو دقيقه سرو كنيد.