طرزتهیه کاناپس قارچ

  • شروع کننده موضوع maryam.sh
  • بازدیدها 130
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

maryam.sh

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/14
ارسالی ها
1,200
امتیاز واکنش
15,472
امتیاز
696
محل سکونت
..
مواد لازم برای تهیه کاناپس قارچ:

کره: ۵۰ گرم
گشنیز: ۵۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۵۰۰ گرم
آرد: دو قاشق سوپ‌خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل و نان تست: به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم

طرز تهیه کاناپس قارچ:

۱٫ کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب شود.

۲٫ پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت می‌دهیم.

۳٫ قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود. آرد را افزوده و هم می‌زنیم.

۴٫ شیر را اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

۵٫ نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت بر می‌داریم.

۶٫ روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه قارچ ریخته و کاملاً پخش می‌کنیم و کمی پنیر پیتزا می‌ریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پنیر آب و روی کاناپس قارچ طلایی شود.
1547.jpg
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا