طرزتهیه کروکت گوشت

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 176
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
#کروکت گوشت
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده: 350 گرم
پودر نان خشک:2 قاشق غذاخوری آرد سفید و آردسوخاری: از هر کدام 1 پیمانه
برنج پخته شده :نصف پیمانه
پنیر پیتزا : نصف پیمانه
پیاز: یک عدد
تخم مرغ :سه عدد
نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و با گوشت،برنج و پودر نان خشک مخلوط می کنیم سپس نمک، فلفل، تخم مرغ و پنیر پیتزا را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم و در جای خنک می گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و به شکل کوفته قلقلی یا هر شکل دلخواهی درست می کنیم و آن را در آرد سفید می غلطانیم و در دو عدد تخم مرغ که خوب زده شده فرو می بریم و بعد در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می کنیم.❗(تخم مرغ داخل مواد کاملا اختیاریه من خودم نزدم)و به جای پنیر پیتزا میتوان سس سفید اضافه کرد.
طرز تهیه سس سفید
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا