طرزتهیه کیک|دسرموکا شکلات

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 259
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
#کیک_دسر_موکا_شکلات
بیسکوییت پتی بورساده 2بسته
بیسکوییت پتی بورشکلاتی 2بسته
پنیرماسکارپونه یا پنیرخامه ای بی نمک 300گرم
قهوه 1ق چ
نسکافه 1ق چ
پودرقند 2لیوان_به نظرمن میزان پودرقنددستورزیاده بنابراین برحسب ذائقه وبه اندازه دلخواه می توان پودرقندراکمترریخت .من نصف این میزان ریختم.
خامه فرم گرفته 300گرم
پودرکاکائو4ق غ
این میزان موادمناسب برای قالب سایز23_20 می باشد،من ازقالب سایز18استفاده کردم که تقریبا1/5بسته بیسکوییت ساده و1/5بسته بیسکوییت کاکائویی استفاده شدومیزان بقیه مواد_کرم موکا_راهم نصف کردم.
درابتداقهوه ونسکافه رابانصف لیوان اب جوش مخلوط کنیدوکناربگذاریدتاسردشود.برای تهیه کرم موکاپنیرخامه ای یاماسکارپونه راباهمزن بزنیدتاکاملایکدست شودسپس قهوه سردشده وپودرقند_به میزان دلخواه_رابیفزاییدومخلوط کنید تاکاملا یکدست شود ،درادامه خامه فرم گرفته وپودرکاکائو رابه کرم قهوه اضافه وبه ارامی باهمزن مخلوط کنیدتایکدست شود.
کف قالب کمربندی سایز20راکاغذروغنی انداخته به یک طرف بیسکوییت هاازکرم بمالید ودورتادورقالب بصورت ایستاده _حالت عمودی بیسکوییتها_ بچینید،درردیف بعدی ازرنگ دیگربیسکوییت استفاده کنیدوهمین کاررا انقدرادامه دهیدتاکل قالب ازبیسکوییت پرشود ،حال ازکرم روی کل کاربریزیدوصاف کنیدروی ان سلفون بکشید24_12ساعت دریخچال استراحت دهیدتاطعمها جذب هم شود ودسراماده گردد ،پس ازاین زمان به دلخواه تزیین کنیدوبرش بزنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا