طرزتهیه کیک پرتغال

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 68
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
#کیک_پرتقال
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد متوسط
شکر ۲۰۰ گرم
کره نرم ۲۰۰ گرم
رنده پوست پرتقال ۲ ق س
اب پرتقال تازه ۳/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا کرمی و سبک شود تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و هر دانه را حدود ۳۰ ثانیه برنید رنده پوست پرتقال را اضافه کنید آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و به همراه اب پرتقال کم کم به مواد کره ای اضافه کنید موارد را داخل قالبی که از قبل با کره چرب کردید و آرد پاشی شده و ارد اضافه اش را گرفته اید بریزید خمیر کمی سفت است نگران نباشید با پشت قاشق مواد را در همه جای قالب به طور یکدست صاف کنید
در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۰
گرم کردید به مدت حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا طلایی شود کمی که خنک شد روی توری فلزی کاملا خنک کنید بعد با حلقهای پرتقال تزیین کنید
من ۳ ق س شکر رو تو ۱/۲پیمانه اب ریختم و گذاشتم رو شعله وقتی شکر حل شد حلقهای پرتقال رو ریختم داخل ظرف چند جوش که زد درش اوردم وقتی خنک شد برای تزیین استفاده کردم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا