طرزتهیه آبگوشت مجلسی

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 138
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
طرز تهیه #آبگوشت_مجلسی
مواد لازم:
نخود … یک پیمانه
لوبیای سفید … یک پیمانه
گوجه فرنگی … دو عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده … دو عدد متوسط
گوشت گوسفند با استخوان و چربی … ۵۰۰ گرم
فلفل سبز تازه … دو – سه عدد
آبلیمو … ۲ ق غ
لیمو عمانی … ۴عدد
سیب زمینی شسته شده با پوست … ۴-۵ عدد متوسط
رب گوجه … یک قاشق غذا خوری
سیر … ۲ – ۳ حبه
زعفران آب زده … ۱ ق م
گرد غوره یا گرد لیمو عمانی … در صورت تمایل
نمک ،زرد چوبه ، فلفل سیاه … به مقدار لازم
دارچین … کمی


• طرز تهیه:
۱- نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود و لوبیا ) خیس کنید .
۲- گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیازها،لیمو عمانی های سوراخ شده ، زرد چوبه ،یک حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه کنید . ( دقت کنید هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود )
۳- اگر از دیزی گلی استفاده میکنید ، توجه داشته باشید که حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید .یا دیزی را در فر بگذارید و با دمای ۲۰۰ درجه سنتی گراد آن را بپزید. این ظرف زمان پخت را طولانی تر و درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر میکند .
۴- بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزائید .
۵- در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد . یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا بریزید .
۶- پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید . چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کنید . به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید ؛ ( میتوانید اول پیاز باقیمانده را ریز رنده کنید بعد چربی را بکوبید و با هم مخلوط کنید ) و داخل غذا بریزید .
۷- در این مرحله که گوشت و نخود – لوبیا نرم و پخته شده اند، نمک و فلفل سیاه را به میزان دلخواه به غذا اضافه کنید .
۸- زعفران آب زده را به غذا بیفزایید کمی دارچین اضافه کنید
۹- در صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت میتوانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن ، داخل غذا استفاده کنید . اگر ترشی آبگوشت کم بود مینوانید از کمی گرد غوره یا گرد لیمو عمانی استفاده کنید
۱۰- زمانی که تمام مواد خوب له شد استخوان ها را خارج کرده و آبگوشت را از صافی عبور دهید تا آب آن برای تریت جدا شده و مواد آن برای کوبیدن و تهیه گوشت کوبیده باقی بماند.
۱۱- با یک گوشت کوب سنگین گوشت و سایر مواد را خوب بکوبید تا یک دست و کش دار شود و در ظرفی جدا سرو کنید . آب غذا را هم در ظرفی جدا ریخته و سر سفره ببرید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا