طرزتهیه فالوده شیرازی

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 115
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
‍ #فالوده_شیرازی
مواد لازم :
نودل برنجی : یک بسته
گلاب : یک فنجان
شکر : 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت شربت :
شکر : 4 لیوان برای یک تکه از نودل ( در این بسته ها نودل 2 تکه است)
آب : یک لیتر
هل : 2 عدد
گلاب : نصف لیوان


در ابتدا شربت رو درست میکنیم به این صورت که آب رو جوش میاریم و بعد شکر رو اضافه میکنیم و میزاریم کاملا بجوشه تا قوام بیاد بعد هل ساییده و گلاب رو اضافه کرده و از روی شعله برمیداریم در یک ظرف اسطیل میزاریم و میزاریم تا خنک بشه بعد داخل فریزر میزاریم تا ببنده تا 4 ساعت کاملا میبنده در بین این 4 ساعت مثل بستنی از فریزر خارج کنید و هم بزنید تا یک تکه یخ نبنده و در انتها باید مثل شکل زیر بشه
توجه داشته باشید اگر مقدار شکر کم باشه به این صورت نمیشه و حالت یخی پیدا میکنه بعد ازینکه شربت یخ زده حاضر شد نودل رو داخل آب جوش میریزیم و حدود یک ربع تا 20 دقیقه میزاریم بپزه بعد آبکشی کرده و روش آب سردمیریزیم تا پخت متوقف بشه و میزاریم تا کاملا آبش بره و خنک بشه توجه داشته باشید نودل حتما باید تا یک ربع رو بپزه در غیر اینصورت فالوده سفت میشه!
و بعد داخل شربت یخ زده میریزیم و هم میزنیم نودل رو کم کم به شربت اضافه کنید تا یخ سریع آب نشه برای اینکه یخ سریع آب نشه کاسه شربت رو داخل یک کاسه بزرگتر که پر از یخه قرار بدید تا فالوده ها سفت بشن بعد میتونید فالوده رو با آب لیمو یا شربت آلبالو سرو کنید
برای نگهداری فالوده از محفظه سرد یخچال با دمای منفی 5 یا منفی یک استفاده کنید
 

برخی موضوعات مشابه

بالا