نکات پختن کیک

  • شروع کننده موضوع eli-iiiiii
  • بازدیدها 111
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

eli-iiiiii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/16
ارسالی ها
95
امتیاز واکنش
895
امتیاز
246
- قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.



- آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.




- بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.




- برای خوب
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.




- سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.



- اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.


- برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.







- هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.





- اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.
upload_2018-11-4_18-48-57.jpeg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا