كوكو مرغ سه رنگ
مواد لازم : برای 4 نفر
- سينه مرغ ……………….. 1 عدد
- تخم مرغ ………………… 3 عدد
- زعفران …………………… يك چهارم قاشق چايخوري
- آب هويج ……………….. يك چهارم ليوان
- آب اسفناج و جعفري … يك چهارم ليوان
- آبليمو ……………………. يك چهارم قاشق چايخوري
- نمك و فلفل …………… به ميزان لازم
- پياز ……………………… 1 عدد
سـ*ـینه مرغ را با پیاز، نمک و فلفل بپزید .
سپس آن را ریش ریش کنید و تخم مرغ ، زعفران و آبلیمو را به آن اضافه كنيد.
حالا مايه را به 3 قسمت تقسيم كنيد
يك قسمت را كنار بگذاريد، به قسمت دوم آب هويج و به قسمت سوم آب اسفناج را اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد
ظرف ها را كج بگذاريد تا آب اضافي جدا شود.
اکنون تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید.
حالا قسمت اول را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم یم پخته شود.
آنگاه قسمت دوم را به آرامی روی کوکوی مرغ بریزید و صاف کنید.
تابه را در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا لایهی دوم کوکو هم نیم پز شود.
اکنون قسمت سوم را روی کوکو بریزید و صاف کنید.
دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.
بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.
نكته :
- به جاي آب سبزیجات مي توانيد از رنگ هاي مجاز خوراكي استفاده كنيد .
- همچنين اگر تمايل به استفاده از آب هويج در كوكو نداريد میتوانید يك قسمت را بدون زعفران ، قسمت دوم را با زعفران و قسمت آخر را با آب اسفناج و جعفري تهيه كنيد .
- اين غذا براي مهماني ها عالي است.