طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه کوکو
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
سیب زمینی مکزیکی


Mexican-potato-cutlets.jpg


طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی


کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.




آماده سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: 30 دقیقه

مجموعاً: 1 ساعت

مواد اولیه برای 4 نفر :
آرد به میزان لازم
گشنیز 2-3 قاشق غذاخوری ساطوری
تخم مرغ یک عدد
فلفل سبز تند یک عدد ساطوری
نمک یک قاشق چای خوری
سیب زمینی 600 گرم
روغن 4 قاشق غذا خوری



potato-cutlets.jpg




روش تهیه:
جهت تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده سپس در یک قابلمه متوسط ریخته و با آب سرد روی آن را بپوشانید. ۳۰ دقیقه روی شعله متوسط سیب‌زمینی را بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با گوشتکوب آن را له کنید.
پس از این‌که سیب‌زمینی سرد شد، آن را در یک کاسه بریزید. تخم‌مرغ، فلفل‌ساطوری و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل کوکو را اندازه کنید.
دستان خود را به آرد آغشته کرده و مایه کوکو را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ درآورده و سپس آن را کمی فشار دهید تا به ضخامت ۲ سانتی‌متر تخت شود.
روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کنید در هر نوبت ۳ یا ۴ کوکو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه کرده و ۲طرف آن را ۴ دقیقه سرخ کنید، سپس با نان و سالسا سرو کنید.
نکات آشپزی
تخم‌مرغ را قبل از اضافه کردن بزنید تا یکدست شود این کار بوی زهم تخم‌مرغ را از بین می‌برد.
گشنیز را می‌توانید با جعفری جایگزین کنید.



منبع:سوران / مجله تصویر زندگی
 
آخرین ویرایش:

برخی موضوعات مشابه

بالا