دستور پخت فهرست 30 غذای ساده ، سریع و خوشمزه برای شام

Ati._.S81

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/16
ارسالی ها
1,648
امتیاز واکنش
3,336
امتیاز
537
می‌تواند از بدن در برابر بیماری‌های قلبی، افسردگی و فشار خون بالا سدی محکم بسازد. علاوه بر تمام این نکات مهم سلامتی اخیرا مطالعاتی انجام‌ شده است که نتیجه‌ی آن نشان می‌دهد که خوردن شام برای حفظ تناسب‌اندام یک اصل مهم است.



همه ما علاوه بر اینکه به هنگام ناهار درست کردن به سوال چی برای ناهار درست کنم؟ برمی‌خوریم برای شام نیز سوال “شام چی بپزم؟” نیز ذهنمان را درگیر می‌کند. اما در این مقاله دیگر نگران سوال برای “شام چی بپزم” نباشید! در مقاله لیست غذا برای شام، شما را با غذای ساده برای شام به همراه لیست کاملی از انواع سالادهای رژیمی آشنا می‌کنیم. همچنین لیست غذای شام، لیست کاملی از غذاهای ساده و مقوی و به طبع سریع است که به راحتی می‌توانید برای شام درست کنید. با لیست غذاهای متنوع و سالادهای خوشمزه رژیمی برای شام آشنا شوید. پس با ما همراه باشید تا در اکالا بلاگ با لیست غذا برای شام شما را آشنا کرده و طرز تهیه این غذاها را آموزش دهیم.
لیست برای شام



لیست غذای سریع و ساده
بهترین زمان برای خوردن شام
را بدانید و از شر افسردگی با خوردن به موقع شام خلاص شوید. پزشکان معتقدند، غذا برای شام باید سبک باشد و در ابتدای شب تأثیر زیادی در درمان اختلالات گوارشی دارد و همین‌طور خوردن شام در زمان ابتدای شب بسیار مفید است.بهترین زمان برای خوردن شام حداقل سه ساعت قبل از رفتن به رختخواب و دو ساعت (بیشتر) پس از انجام فعالیت‌های روزانه و شغلی است از سوی دیگر، باید زمان مناسبی برای شام خوردن در نظر گرفته شود (آرام غذا خوردن، باعث می‌شود زودتر سیر شوید). ‌صرف شام در این زمان باعث می‌شود بخش عمده‌ای از معده‌تان وظایفش را در زمان بیداری انجام دهد و انتقال‌دهنده‌های عصبی می‌توانند در طول خواب شبانه به فعالیت‌های خاص خود مشغول باشند.



انواع غذای ساده برای شام:
بهترین لیست غذا برای شام درست کردن سالاد و غذاهای رژیمی است. ما در اینجا شما را با چند نوع غذای ساده و سالاد برای شام آشنا خواهیم کرد.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    مواد لازم سالاد ماکارونی با طرز تهیه مرسوم و خوشمزه​

    برای پخت سالاد ماکارونی خوش طعم باید ابتدا مواد لازم سالاد ماکارونی را مهیا نموده ( مطابق تصویر) و سپس شروع به درست کردن این غذای ساده خوشمزه و پر طرفدار کنید.


    مواد سالاد ماکارونی


    مواد لازم برای 4 نفر
    مواد لازممقدار لازم
    خیارشور200 گرم
    هویج2 عدد
    ماکارونی فرمیا بسته
    فلفل دلمه1 عدد(می توانید از رنگهای مختلف فلفل دلمه برای زیباتر شدن غذا استفاده کنید)
    نخودسبز پخته200 گرم
    ذرت شیرین پخته شده250 گرم
    ژامبون مرغ300 گرم
    لیمو ترش1 عدد
    سس مایونز500 گرم
    روغن زیتوننصف ته استکان
    ادویه (نمک،فلفل سیاه ، زردچوبه)به مقدار نیاز

    طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی​

    برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، زرد چوبه و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارونی هاست ،بپزد و کاملا نرم شود.

    پختن ماکارونی


    بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارونی ها بهتر شود.سپس ماکارونی ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند.

    مواد لازم سالاد ماکارانی


    بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی ، ذرت ،ژامبون نگینی خرد شده ،فلفل دلمه ریز خرد شده ،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیارشور نگینی خردشده و ماکارونی پخته آماده شده مخلوط میکنیم.

    برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز را می ریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند.

    سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.

    توصیه می شود سالاد ماکارونی را بخاطر ویژگی پاستا که رطوبت را تا حد زیادی به خود جذب میکند،براینکه بعد از اضافه کردن سس و گذاشتن داخل یخچال خشک نشود به آن مقداری روغن زیتون هم اضافه کنید.

    سالاد ماکارونی


    نکات تکمیلی در مورد سالاد ماکارونی​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    طرز تهیه شامی کباب


    مواد لازم شامی کباب


    چه موادی برای درست کردن شامی کباب لازم داریم ؟

    آموزش مرحله به مرحله درست کردن شامی کباب​

    پیاز ها را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و به همراه گوشت ، مقداری زرد چوبه و آب به مدت 3 ساعت می پزیم تا گوشت کاملا پخته شود.

    اموزش غذا شامی


    طرز تهیه شامی کباب فوق العاده خوشمزه

    بعد از اینکه گوشت ها پخت ،آب آن را جدا میکنم و به همراه لپه پخته شده در چرخ گوشت ، چرخ میکنیم .تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه میشکنیم و هم میزنیم تا سفیده و زرده تخم مرغ باهم مخلوط شوند.

    سپس بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ ها میریزیم و هم میزنیم.مقداری زعفران سائیده را به همراه کمی نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.تخم مرغ هم زده را با گوشت و لپه چرخ شده مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدهیم تا کاملا مخلوط شوند.

    عکس شامی کباب


    نحوه درست کردن شامی کباب با طعم بی نظیر

    یک تابه مناسب انتخاب میکنیم و مقداری روغن داخلش میریزیم و روی حرارت ملایم قرارمیدهیم تا روغن داغ شود.

    shami kabab


    روش درست کردن شامی کباب ترد چگونه می باشد ؟

    سپس به اندازه دلخواه از مایه شامی برمیداریم و به صورت کوفته قلقلی در دستمان به آن شکل میدهیم و در پایان مانند کوکو سیب زمینی تختش میکنیم و وسطش را با انگشت یک سوراخ ایجاد میکنیم و داخل روغن سرخش میکنیم.

    نکات شامی خوشمزه


    نکات شامی کباب خوشمزه

    وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را برمیگردانیم و سرخ میکنیم و به همین ترتیب تمام مایه شامی را سرخ میکنیم. در پایان هم با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو می کنیم . نوش جان

    نکات طلایی برای طبخ بهتر شامی کباب​

    1. یکی از دلایل وا رفتن شامی کمبود مقدار تخم مرغ آن است.وقتی شامی هنگام سرخ شدن تیکه تیکه می شوند، باید به آن تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ بیشتری اضافه کنید.
    2. مواد شامی را بعد از آنکه خوب ورز دادید به مدت 30 تا 60 دقیقه در داخل یخچال استراحت دهید تا وا نرود.
    3. اگر مواد شامی آبکی باشد باید به آن نون خشکه و یا آرد سوخاری بزنید و یا یک پیاز را با رنده درشت رنده کنید و به مواد شامی اضافه کنید.
    4. مقدار گوشت زیاد در شامی نسبت به دیگر مواد آن باعث سفت شدن شامی می شود.
    5. پیاز باعث خوشمزه تر شدن شامی میشود برای همین بهتر است با رنده درشت رنده شود. تا هم شامی وا نرود و هم باعث پوک و نرم شدن آن شود.
    6. استفاده از گوشت چرخکرده باعث خشک نشدن شامی میشود.
    7. اگر در شامی از گوشت چرخ کرده گوساله استفاده کردید ،کره را حتما آب کنید و به گوشت اضافه کنید تا از خشک شدن شامی جلوگیری کنند.
    8. در مواد شامی میتوان از گوشت چرخ کرده مرغ به جای گوشت گوسفند استفاده کرد که در این صورت به گوشت مرغ نیز باید کره آب شده اضافه کنید .
    9. تابه مخصوص درست کردن شامی باید کوچک باشد و روغن درون آن کف نکند و درصورت کف کردن باید روغن را تعویض کنید.
    10. روغن مورد نیاز برای شامی باید به اندازه ای باشد که روی شامی های درون تابه را به خوبی بپوشاند .
    11. حتما آب پیاز رنده شده در شامی را کامل بگیرید و در درون آن از آرد نخود استفاده کنید .
    12. برای پف کردن شامی ها حتما تخم مرغ آن ها را به مدت طولانی هم بزنید.
    13. برای پف کردن شامی ها به هیچ وجه از جوش شیرین داخل مخلوط شامی استفاده نکنید چون باعث تلخی و بوی نامطبوع در شامی می شود.
    14. در صورت تمایل میتوانید لپه پخته شده را له کنید و بعد درمخلوط شامی بریزید.


    نکات تکمیلی در مورد شامی کباب​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    طرز تهیه سالاد الویه

    ریشه آشپزی غذای الویه روسی می باشد که به دلیل راحتی طرز تهیه و قابلیت استفاده از آن برای مهمانی ها به عنوان غذاهای کوچک (فینگرفود) بسیار در میان مردم طرفدار دارد.


    ما برای پخت الویه خانگی به سبک آشپزخانه نمناک نیاز داریم تا مواد زیر را مهیا نموده و سپس شروع به مرحله به مرحله تهیه الویه کنیم :

    مواد لازم برای درست کردن سالاد الویه​

    سالاد الویه


    مواد لازم سالاد الویه
    مواد لازممقدار لازم
    سیب زمینی800 گرم
    تخم مرغ آب پز4 عدد
    خیارشور300 گرم
    نخود سبزنصف قوطی کنسرو
    آب لیمو4 الی 5 قاشق غذاخوری
    سـ*ـینه مرغ1 عدد
    روغن زیتون2 الی 3 قاشق غذاخوری
    سس مایونز250 گرم
    نمک و فلفلبه مقدار لازم
    هویج و گوجه فرنگیجهت تزئین

    طرز تهیه سالاد الویه جا افتاده و خوشمزه​

    به سراغ تهیه سالاد الویه با اولین مرحله از آن خواهیم رفت :

    پختن سـ*ـینه مرغ​

    سـ*ـینه مرغ را با به همراه ادویه ، پیاز ، سیر و کمی آب می پزیم ، بهتر است به مرغ مقدار بیشتری نمک اضافه کنید تا به اصطلاح خوش نمک ترشود و مزه بهتری بگیرد.

    پختن مرغ


    پختن سیب زمینی ها​

    سیب زمینی ها را هم در یک ظرف دیگر به همراه کمی نمک و آب می پزیم.

    آبپز کردن سیب زمینی


    بخاطر اینکه پوست سیب زمینی ها در حال پخت ترک نخورد به آن کمی نمک میزنیم .بعد از اینکه مرغ , سیب زمینی و تخم مرغ ها پختند میتوانید آنها را به صورت نگینی یا با رنده خرد کنید.

    البته بهتر است جداگانه هر کدام را در ظرفی خرد کنید.

    سالاد الویه


    اضافه کردن سس مایونز​

    سعی کنید سیب زمینی ها را تا گرم هستند رنده کنید ، وقتی سرد شدند سس سالاد را که شامل(مایونز ، روغن زیتون ، آب لیمو ، نمک و فلفل ) است با سیب زمینی ها مخلوط کنید تا خوشمزه تر شود.

    سیب زمینی آبپزشده


    خرد کردن خیارشور ها​

    خیار شورها را هم به صورت نگینی خرد میکنیم

    خیارشور




    مخلوط کردن مواد​

    خیارشور را به همراه مرغ خرد شده ، تخم مرغ و نخود فرنگی به سیب زمینی ها اضافه میکنیم.

    مواد سالاد الویه


    و همه را با هم مخلوط میکنیم.

    تزیین سالاد الویه​

    سالاد اولویه ما آمادست فقط باید دقت کنید که نمک موجود در آن زیاد نشود چون در پخت هر کدام از این مواد از نمک استفاده شد.برای تزیین سالاد هم میتوانید مقداری از سس را روی سالاد بکشید تا سطح آن صاف و صیغلی شود و بعد با گوجه فرنگی یا انواع سبزیجات و هویج آن را تزیین کنید.

    نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد الویه :​

    1. مقدار آبلیموی مصرف شده در سالاد باید خیلی کم باشد و بهتر است آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه ابتدا به سس اضافه کنید و بعد داخل سالاد بریزید تا همه جای سالاد به صورت یکدست مزه دار شود. ولی نباید همین مقدار کم آبلیمو را در سالاد حذف کنید چون باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطرتر شدن سالاد میشود.
    2. وقتی سیب زمینی را رنده کردید حدود یک و نیم لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید 8 ساعت داخل یخچال بماند تا آب مرغی کاملا جذب سیب زمینی ها شود. با این کار هم سالا خیلی خوشمزه تر میشود و هم اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است.(به نسبت سیب زمینی ها آب مرغ اضافه کنید)
    3. برای اینکه مواد راحت تر ترکیب شوند بهتر است سس سالاد را کم کم در مواد بریزید.
    4. هویج را با مقداری عسل و شکر بخار پز کنید تا خوشمزه تر شود.
    5. آبلیمو تازه و طبیعی طعم سالاد را بی نظیر تر میکند.
    6. بجای سس میتوانید از روغن زیتون بیشتری استفاده کنید
    7. برای اینکه سالاد زود فاسد نشود و ماندگاری بیشتری داشته باشد . در مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید.
    8. استفاده از کالباس ، ذرت و یا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم واقعی خودش را از دست میدهد.

    نکات تکمیلی در مورد سالاد الویه​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    طرز تهیه کوکوی سیب زمینی با تصویر مرحله + مرحله​

    معمولا غذاهای ساده به دلیل ماهیت ساده بودنی که دارند مورد علاقه اکثرا مجرد ها و خانم های شاغل می باشد ، که کوکوی سیب زمینی برای کاربران مهیا شده است نیز از این قائده خارج نیست.


    مواد مورد نیاز کوکوی سیب زمینی ساده​

    مواد لازم کوکوی سیب زمینی


    مواد لازممقدار لازم
    سیب زمینی5 عدد
    تخم مرغ3 عدد
    بکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
    نمک و فلفلبه مقدار کافی
    زردچوبه1 قاشق غذاخوری
    روغنبه میزان لازم

    طرز تهیه کوکوی سیب زمینی​

    مرحله اول :آماده سازی مواد اولیه

    سیب زمینی را می پزیم و پوست می کنیم و رنده می کنیم سپس تخم مرغ ها روی مواد سیب زمینی شکسته و کمی نمک و فلفل و بیکینگ پودر را داخل ظرف می ریزیم و بعد شروع به هم زدن می کنیم تا مواد یکدست شود.

    مخلوط مواد کوکوسیب زمینی


    مرحله دوم :سرخ کردن مواد کوکو سیب زمینی

    در تابه یا ظرف نسوزی به مقدار نیاز برای سرخ شدن مواد روغن می ریزیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود.

    سپس مایه را در روغن می ریزیم حرارت را ملایم می نمائیم با پشت قاشق روی آنرا صاف می کنیم تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود ، البته می توان از قالب های مختلف نیز برای سرو شیک تر کوکو استفاده نمود.

    سرخ کردن کوکوها


    مرحله سوم :برش و برگرداندن کوکوها

    در تابه را می گذاریم حرارت را باز هم کمی ملایمتر می کنیم تا مایه کاملا بسته شده قابل بریدن شود. اگر از قالب استفاده نشده باشد، کوکو را ابتدا به شکل بعلاوه می بریم با دو چنگال قطعات کوکو را برمی گردانیم و باز هر قطعه را دو نیم می کنیم در اینصورت هشت قطعه کوکو خواهیم داشت می گذاریم قسمت زیرین کوکو هم سرخ شود.

    مرحله نهایی :سرو کوکو سیب زمینی

    بعد در ظرف مناسبی قطعات کوکو را می چینیم و اطراف آنرا با حلقه های گوجه فرنگی تزیین می نماییم.

    کوکوی سیب زمینی


    نکته پخت

    دو طعم شیرین و شور هم برای پخت این غذا انتخاب می شود به طوری که برخی به نوع تهیه شده با سیب زمینی پخته شهد و به نوع تهیه شده با سیب زمینی خام نمک می زنند. معمولا کوکویی که با سیب زمینی پخته تهیه می شود، با موادی مانند هل، دارچین و مغز گردو یا گوشت چرخ کرده یا حتی قارچ سرخ شده هم پر می کنند. در زیر نکات ریز تهیه کوکوها و رمز و راز و فوت و فن تهیه آن تعریف شده و همچنین طرز تهیه انواع کوکوی سیب زمینی لینک داده شده است.

    نکات پخت کوکو سیب زمینی به سبک اصفهانی ها​

    اصفهانی ها به این غذا کوکو قندی می گویند و روی آن شهد می ریزند برای آماده سازی و پخت این غذا باید نکته هایی را در نظر گرفت که به ترتیب عبارتند از:

    • اگر کوکو را با سیب زمینی خام تهیه می کنید، می توانید به آن مرغ پخته ریش ریش شده یا سبزی های معطر اضافه کنید اما افزودن این مواد به مایه کوکو تهیه شده با سیب زمینی پخته توصیه نمی شود.
    • خیلی وقت ها کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن می شکند. علت این اتفاق مقدار کم تخم مرغ است اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده نکنید زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان می رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می کند.
    • خیلی ها به کوکو سیب زمینی، پیاز خام می زنند. پیشنهاد می کنم در هنگام افزودن این سبزی، آب آن را بگیرید زیرا باعث شل شدن کوکو و از بین رفتن بافت منسجم آن می شود. به علاوه، در مصرف پیاز نیز زیاده روی نکنید زیرا باعث وارفتن کوکو می شود.
    • ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه می شود، بین 5/0 تا 2 سانتی متر است که برحسب ذائقه می توانید آن را تغییر دهید. فراموش نکنید ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می شود.
    • به غیر از نعناع یا گشنیزی که در دستور پخت این غذا وجود دارد، شما می توانید از نعناع تازه به تنهایی یا ریحان تازه و حتی آویشن خشک استفاده کنید. به این ترتیب طعم کوکو منحصربه فرد خواهد شد.
    • اگر مایه کوکو بر اثر افزودن تخم مرغ ها یا پیاز شل شد، بهتر است به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند.
    • ادویه مناسبی که برای پخت این غذا نباید فراموش کرد، در کوکوی شیرین فقط زعفران و در کوکو نمک دار زعفران و زردچوبه است.

    نکات تکمیلی در مورد کوکو سیب زمینی​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    آماده سازی مواد و طرز تهیه کوکو سبزی

    برای درست کردن یک کوکو سبزی بسیار خوشمزه نیاز است که موادی را آماده کنیم که مشتکل از سبزی ها تازه باشند ، همراهی کنید تا برای شما از طرز تهیه این غذای سریع و خوشمزه صحبت کنیم :


    موادلازم کوکوسبزی


    مواد لازم برای 4 نفر
    مواد لازممقدار لازم
    سبزی (گشنیز،تره ،جعفری ،شوید،پیازچه)2 لیوان
    تخم مرغ4 عدد
    گردوی خرد شده4 قاشق غذاخوری
    نمکمقدار کمی
    فلفلبه میزان لازم
    زردچوبهبه میزان لازم
    روغن مایعبه میزان لازم

    طرز تهیه کوکو سبزی :​

    سبزی کوکو را پس از شستن و خرد کردن با تخم مرغ ، گردوی خرد شده و نمک و ادویه های دیگر مخلوط کنید.

    مواد کوکوسبزی


    خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و غلظت آن مانند ماست شود.

    هم زدن مواد کوکوسبزی


    سپس ماهیتابه ای را انتخاب کنید که مناسب حجم مایه کوکو باشد.

    آن را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن کف آن بریزید تا تابه چرب شود.

    ترجیحا سعی کنید جنس تابه تان از تفلون و یا تابه رژیمی باشد .

    بعد از داغ شدن روغن ،مایه کوکو را درون تابه بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید به طوری که ضخامت کوکو در همه جای تابه یکسان باشد و همچنین می توانید از قالب های آماده برای شکل دار کوکوی سبزی خود نیز همانند تصویر استفاده نمایید.

    کوکو سبزی مجلسی


    سپس در تابه را ببندید تا کوکو با حرارت ملایم مغز پخت شود .

    بهتر است از شعله پخش کن در زیر تابه استفاده کنید تا حرارت در همه جا یکسان باشد.

    وقتی مایه کوکو خودش را گرفت و یک طرف آن سرخ شد برای راحتی کار آن را برش بزنید و به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

    کوکو سبزی


    اگر هم دوست داشتید به مدل های دیگری کوکو را برش بزنید از بشقاب یا سینی شبیه به شکل تابه استفاده کنید تا برگرداندن کوکو ساده تر شود و کوکو را به همان شکل کامل برگردانید.

    بعد از برگرداندن کوکو لازم نیست که درب تابه را بگذارید و بعد از چند دقیقه که طرف دیگر کوکو سرخ شد ، حرارت زیر آن را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر تان سرو کنید و به اندازه های دلخواه برش بریزید.

    کوکو سبزی


    نکات کلیدی در مورد کوکو سبزی :​

    1. برای اینکه کوکو سبزی شما خوشمزه تر شود از زرشک و گردوی خرد شده داخل آن استفاده کنید.برای این کار گردو ها را طوری خرد کنید که پودر نشوند و زرشک ها را هم از قبل بشویید تا آبی نداشته باشند.
    2. در هنگام ریختن مایه کوکو ، روغن داخل ماهی تابه باید کاملا داغ شده باشد تا هنگام پشت و روکردن خرد نشوند .
    3. برای خوش طعم تر کردن کوکو از ماست استفاده کنید تا بافت کوکو لطیف شود ،آب ماست را حتما بگیرید و یا از ماست چکیده استفاده کنید. همچنین میتوانید از یک قاشق غذا خوری شیر هم استفاده کنید.
    4. اضافه کردن مقداری بیکینگ پودر باعث یکدست تر شدن بافت کوکو میشود .
    5. سعی کنید سبزی کوکو را از قبل تفت دهید چون هنگام پخت فقط دو روی کوکو سرخ میشود و مواد داخل خام میماند.
    6. سبزی کوکو را با کره تفت دهید تا طعم و عطر متفاوتی داشته باشید.
    7. سبزی کوکو را خیلی ریز خرد نکنید چون در طعم آن تاثیر خواهد گذاشت و طعم خوبی نخواهد داشت.و حتما از سبزی تازه استفاده کنید.
    8. سبزی کوکو شامل گشنیز ، تره ، جعفری و شوید است و اندازه این سبزی ها با هم متفاوت است و بیشترین قسمت سبزی کوکو را تره تشکیل می دهد و بعد به ترتیب جعفری و گشنیز و شوید .
    9. دقت کنید بیشتر از حد از گشنیز استفاده نکنید چون باعث تلخی کوکو میشود.

    نکات تکمیلی در مورد کوکو سبزی​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص​

    خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.


    مواد لازم برای خورشت قیمه


    مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه

    مواد لازم خورش قیمه​

    گرفتن تلخی لیمو عمانی برای خورش قیمه​

    بجز موادی که معرفی کردیم به چنتا لیمو عمانی احتیاج داریم که باید با چنگال آنها را سوراخ کنیم و درون آب جوش می اندازیم تا تلخی آن گرفته شود.

    سرخ کردن پیاز ها از قبل برای خورش قیمه​

    قبل از اینکه مراحل اصلی پخت خورش قیمه را شروع کنید باید ابتدا مقداری پیاز را خرد کرده و با روغن در ماهیتابه سرخ نمایید و آن را برای مخلوط کردن با گوشت لازم که در مواد اولیه بیان شد مهیا نمایید.

    پیاز لازم خورشت قیمه


    پیاز برای مخلوط کردن با گوشت خورش قیمه​

    میزان لازم پیاز در خورشت قیمه


    خرد کردن پیاز برای خورش قیمه​

    خرد کردن پیاز برای خورشت قیمه


    شکل پیازهای خرد شده برای خورش قیمه​

    پیاز سرخ کرده


    پیازهای سرخ شده برای خورش قیمه​

    طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و جاافتاده​

    ابتدا باید درون قابلمه مناسب پیاز عسلی از قبل سرخ شده را به همراه گوشت و کمی روغن به مدت 10 الی 12 دقیقه با حرارت پایین تفت میدهیم .نکته مهم و قابل توجه در مورد این خورش ترد بودن گوشت خورش است که برای این کار بهتر است گوشت مان را از شب قبل با کمی فلفل و روغن مخلوط کرده و استراحت دهیم.

    گوشت در خورشت قیمه


    گوشت مورد نیاز برای خورش قیمه​

    خورش قیمه نذری


    مخلوط کردن پیاز و گوشت برای خورش قیمه​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    افزودن لپه به خورشت قیمه


    افزودن لپه به مواد خورشت قیمه

    بعد از تفت گوشت و پیاز با حرارت بالا لپه و رب را به مواد ما اضافه میکنیم و حرارت را کمی بیشتر میکنیم و شروع میکنیم به تفت دادن تا مواد کاملاً در هم مخلوط شوند و رنگ رب در روغن جذب شود و خورش ما خوشرنگ تر شود و به اندازه 2 لیوان آب ولرم به غذا اضافه میکنیم.

    آموزش کامل خورش قیمه


    اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد خورش قیمه​

    آموزش درست کردن خورش قیمه


    اضافه کردن ادویه به مواد خورشت قیمه (زردچوبه و فلفل)​

    تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم میکنیم تا خورش ما آرام آرام بپزد . بخاطر اینکه به گوشتمان فلفل اضافه کردیم گوشت خورش سریعتر می پزد. بقیه مواد مثل گلاب و لیمو عمانی ،نمک و ادویه جات را در 10 دقیقه آخر به خورشتان اضافه کنید و حتما هل و دارچین را از قبل بجوشانید و با کمی آب به خورشتتان اضافه کنید.

    سیب زمینی خورش قیمه


    سیب زمینی خورش قیمه​

    خورش قیمه خوشمزه


    شکل دلخواه سیب زمینی و سرخ کردن آن ها برای خورش قیمه​

    سپس می توانید سیب زمینی ها را به صورت خلالی و یا شکل دلخواه در آورده و برای تزیین به خورش قیمه دلچسپتان اضافه کنید.

    نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه​

    کشک بادمجان غذای ساده و خوشمزه می باشد که می توان آن را هم سرد و هچنین گرم نیز سرو نمود و به خاطر وجود کشک از خواص سلامت و بهبود موها و همچنین تحـریـ*ک اشتها برخوردار می باشد.


    این بار در بخش آشپزی همراه شما هستیم تا در کنار هم به پخت و آشنایی با طرز تهیه کشک بادمجان با بادمجان سرخ کرده بپردازیم.

    مواد مورد نیاز کشک بادمجان​

    ابتدا مواد لازم بیان شده در زیر را آماده کنید تا به سراغ دستور تهیه اصلی کشک بادمجان برویم :

    مواد لازم برای کشک بادمجان
    مواد لازممقدار لازم
    بادمجان1 کیلوگرم
    نمکبه میزان لازم
    زردچوبه1 قاشق غذاخوری
    فلفل سیاهنصف قاشق مرباخوری
    نعنا خشک3 قاشق
    پیاز1 عدد بزرگ
    سیر6 حبه
    گردوی آسیاب شده2 قاشق غذاخوری
    کشکنصف پیمانه

    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی​

    مرحله اول :آماده کردن بادمجان ها​

    ابتدا برای تهیه این غذای خوشمزه و عالی باید بادمجان ها را پوست بگیرید و بگذارید تا حدود نیم ساعت بادمجان ها درون آب و نمک بمانند.
    بادمجان پوست کنده

    مرحله دوم :سرخ کردن بادمجان​

    سپس آن ها را با روغن سرخ کنید.
    سرخ کردن بادمجان

    مرحله سوم :سرخ کردن پیازها​

    در ادامه پیاز را بردارید پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در ماهیتابه به همراه مقداری روغن با حرارت متوسط قرار بدهید و بگذارید تا پیاز ها کاراملی رنگ شود
    سرخ کردن پیاز

    مرحله چهام :افزودن ادویه ها​

    بعد از اینکه پیاز ها کمی سرخ شدند زرد چوبه و فلفل سیاه را به پیاز ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا رنگ زردچوبه به خورد پیاز ها برود
    ادویه و پیاز

    مرحله پنجم :له کردن بادمجان ها​

    بعد از اضافه کردن و تفت دادن زردچوبه و پیاز داغ زمان این است که بادمجان هایی را که سرخ کرده اید را با کمک گوشکوب له کنید.
    له کردن بادمجان

    مرحله ششم :افزودن سیر​

    و به پیاز داغ هایتان اضافه کنید و هم بزنید و سیر را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید
    بادمجان له شده

    مرحله هفتم :نعنا ها را اضافه کنید​

    در ادامه نعنا خشک ها را نیز به این مواد بیافزاید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    نعناع خشک

    مرحله هشتم :اضافه کردن کشک​

    بعد از این که این مواد را با یکدیگر تفت دادید زمان افزودن کشک می باشد کشک را میتوانید بعد از آماده شدن نیز اضافه کنید این کار یک کار سلیقه ای می باشد
    کشک

    بعد از افزودن کشک و هم زدن آن مزه کشک بادمجان ها را چک کنید
    هم زدن کشک و بادمجان

    مرحله نهم :افزودن آب به مواد​

    و به اگر دلتان خواست می توانید مقداری نمک به آن بیافزایید بعد از این کار یک چهارم پیمانه آب را به کشک بادمجانتان بیافزایید و هم بزنید سپس درب آن را بگذارید تا حدود یک ربع با درب بسته و شلعه ملایم بپزد و نرم شود.
    کشک و بادمجان

    بعد از گذشت 5 دقیقه به کشک بادمجانتان سر بزنید و گردو هایتان را به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدهید حدود 7 دقیقه با شعله ملایم روی گاز بپزد

    مرحله نهایی :سرو کشک بادمجان​

    بعد از اتمام تایمتان کشک بادمجان آماده است می توانید آن را درون ظرفی بریزید و با استفاده از نعناع داغ کشک تزئین کنید.
    کشک بادمجان


    نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجان​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    برخی موضوعات مشابه

    بالا