دستور پخت ۱۳ نوع غذای گیاهی که کودکان عاشق آن می‌شوند

*SAmiN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2020/03/24
ارسالی ها
5,054
امتیاز واکنش
6,772
امتیاز
691
ترکیب ماکارونی و پنیر و گل‌کلم ترکیب ساده و خوبی است. این غذا بسیار ساده است و نیاز به آماده‌سازی چندانی ندارد.

مواد موردنیاز برای تهیه ماکارونی با پنیر و گل‌کلم
  • ۳۰۰ گرم ماکارونی یا پنه ریگاته؛
  • ۱ گل‌کلم کوچک ریزشده؛
  • ۵۰ گرم کره؛
  • ۵۰ گرم آرد؛
  • ۶۰۰ میلی‌لیتر شیر پرچرب؛
  • ۱۴۰ گرم پنیر چدار رنده‌شده یا ورقه‌ای؛
  • ۲ حبه سیر له‌شده؛
  • ۵۰ گرم آرد سوخاری؛
  • مقداری آویشن.

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گل کلم
  • ابتدا بر روی شعله‌ای با حرارت بالا، یک قابلمه پر از آب و مقداری نمک را قرار دهید تا به جوش بیاید.
  • سپس ماکارونی یا پنه را به‌مدت ۴ دقیقه بپزید.
  • پس از آن، گل‌کلم را اضافه کنید و ۸ دقیقهٔ دیگر آنها را بپزید.
  • حدود ۱۰۰ میلی‌لیتر از آب ماکارونی را نگه دارید و بقیهٔ آن را آبکش کنید.
  • در همین حال، در تابه‌ای بر روی شعلهٔ متوسط، کره را آب کنید. سپس آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • کم‌کم شیر را به آن اضافه کنید تا شروع به رقیق‌شدن کند. پس از چند دقیقه که شروع به حباب‌زدن کرد، آن را از روی شعله بردارید.
  • پنیر، آب ماکارونی و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید.
  • ماکارونی و گل‌کلم را در یک ظرف بزرگ ترکیب و سس پنیر را با آن مخلوط کنید.
  • در ظرف دیگری، سیر، آرد سوخاری و آویشن را ترکیب کنید و بر روی ماکارونی و گل‌کلم‌تان بریزید.
  • آن را به‌مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بپزید. سپس میل کنید.
 
  • پیشنهادات
  • *SAmiN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/03/24
    ارسالی ها
    5,054
    امتیاز واکنش
    6,772
    امتیاز
    691
    ۱۰. میان‌وعده سیب و کره بادام‌زمینی
    بی‌شک این میان‌وعده آسان‌ترین دستورالعمل را در میان غذا‌های فهرست ما دارد. تمام موادی که برای درست‌کردن این میان‌وعدهٔ نیاز دارید، سیب و کرهٔ بادام‌زمینی است.
    مواد موردنیاز برای تهیه سیب و کره بادام‌زمینی
    • ۱ سیب کوچک؛
    • ۱ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی بدون .
    طرز تهیه سیب و کره بادام‌زمینی
    سیب را از وسط نصف کنید و هسته‌های آن را دربیاورید. کره بادام‌زمینی را بر روی آن بمالید و سپس میل کنید.


    ۱۱. برگر نخود و گشنیز

    این برگر گیاهی سرشار از فیبر است و چربی کمی دارد. این برگر می‌تواند گزینه‌ خوبی برای برگرهای گیاهی باشد.
    مواد موردنیاز برای تهیه برگر نخود و گشنیز
    • ۴۰۰ گرم نخود؛
    • پوست رنده‌شدهٔ ۱ عدد لیمو ترش؛
    • آب نصف لیموترش؛
    • ۱ قاشق چای‌خوری پودر زیره؛
    • مقداری گشنیز خرد‌شده؛
    • ۱ عدد تخم‌مرغ؛
    • ۱۰۰ گرم پودر سوخاری؛
    • ۱ پیاز متوسط که نصف آن حلقه‌ای و نصف آن کاملا خرد شود؛
    • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
    • ۴ عدد نان همبرگر؛
    • ۱ گوجهٔ بزرگ خردشده؛
    • نصف خیار.
     

    *SAmiN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/03/24
    ارسالی ها
    5,054
    امتیاز واکنش
    6,772
    امتیاز
    691
    طرز تهیه برگر نخود و گشنیز
    • ‍ ابتدا در یک غذاساز، نخود، پوست لیموترش، آب لیموترش، زیره، نصف گشنیز، تخم‌مرغ و مقداری ادویه را ترکیب کنید.
    • سپس آنها را در یک کاسه‌ بریزید و ۸۰ گرم از پودر سوخاری و پیاز خردشده را به آن اضافه کنید. با این مواد ۴ برگر درست کنید و مابقی پودر سوخاری را بر روی سطح برگرها بمالید.
    • حداقل ۱۰ دقیقه آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
    • سپس روغن را در تابه گرم کنید. هر سمت برگرها را ۴ دقیقه سرخ کنید. میزان شعله را بر روی متوسط نگه دارید تا برگرها نسوزند.
    • هنگام سرو، داخل نان برگر را با برش‌هایی از گوجه‌فرنگی، پیاز قرمز حلقه‌ای، خیار، سس چیلی، باقی‌ماندهٔ گشنیز و یک عدد برگر پر کنید.
    ۱۲. اسپاگتی با سس پستو کلم‌برگ
    ۱۳ وعده غذایی گیاهی که کودکان عاشق آن می‌شوند - اسپاگتی با سس پستو کلم برگ انتخابی خوب برای کودکان است.


    کلم‌برگ سبزی‌ای شبیه به کاهو بوده و یک منبع غنی از مواد مغذی است. این سبزی را می‌توانید جایگزین ریحان در سس ایتالیایی پستو کنید
     

    *SAmiN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/03/24
    ارسالی ها
    5,054
    امتیاز واکنش
    6,772
    امتیاز
    691
    مواد موردنیاز برای تهیه اسپاگتی با سس پستو کلم‌برگ
    • ۸۵ گرم دانهٔ چلغوز (دانه درختی از خانواده درخت‌های كاج) برشته‌شده (یا سایر مغزها)؛
    • ۸۵ گرم پنیر پارمزان رنده‌شده؛
    • ۳ حبه سیر؛
    • ۷۵ میلی‌لیتر روغن زیتون فرابکر همراه با مقداری برای زمان سرو؛
    • ۷۵ میلی‌لیتر روغن زیتون؛
    • ۸۵ گرم کلم‌برگ؛
    • آب ۱ عدد لیموترش؛
    • اسپاگتی یا ماکارونی.

    طرز تهیه اسپاگتی با سس پستو کلم‌برگ
    • ابتدا اسپاگتی را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی‌اش بپزید و آبکش کنید.
    • دانهٔ چلغوز، پنیر پارمزان، سیر، روغن‌ها، کلم‌برگ و آب لیموترش را در غذاساز بریزید. سپس آنها را مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی ایجاد شود.
    • ادویه‌های موردعلاقه‌تان را به این ترکیب اضافه کنید. سپس آن را بر روی اسپاگتی گرم بریزید.
    • بر روی آن پنیر پارمزان و روغن زیتون بریزید و میل کنید.
    • برای نگهداری سس پستو آن را در یک ظرف دردار قرار دهید و سطح آن را با مقداری روغن زیتون بپوشانید. سس پستو را به‌مدت ۱ هفته در یخچال یا ۱ ماه در فریزر نگهداری کنید.
     

    *SAmiN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/03/24
    ارسالی ها
    5,054
    امتیاز واکنش
    6,772
    امتیاز
    691
    ۱۳. پاستا همراه با سس پستو نخودفرنگی
    این سس پستو خانگی از نخودفرنگی و دانهٔ چلغوز تهیه می‌شود.

    مواد موردنیاز برای تهیه پاستا همراه با سس پستو نخودفرنگی
    • ۵۰ گرم نخود فرنگی منجمد؛
    • ۲۰ گرم دانهٔ چلغوز برشته‌شده (یا سایز مغزها)؛
    • حدود ۸ برگ ریحان؛
    • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر؛
    • پاستا پخته‌شده.


    طرز تهیه پاستا همراه با سس پستو نخودفرنگی
    • ابتدا پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی‌اش بپزید و آبکش بکنید.
    • نخودفرنگی را همراه با دانهٔ چلغوز، پنیر پارمزان، ریحان و روغن زیتون در غذاساز بریزید و ترکیب کنید تا بافت نرم و یکنواختی ایجاد شود. تمام محتویات باید به‌خوبی ترکیب شوند تا هیچ توده‌ای در آن باقی نماند.
    • سس پستو را با پاستا ترکیب کرده و سپس میل کنید.
    • درنهایت، می‌توانید سطح سس اضافی را بپوشانید و آن را به‌مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
    منبع :چطور
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا