- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
زمانی بود وقتی هـ*ـوس خوردن بعضی از غذاها که به سرمان میزد باید ماشین را آتش میکردیم و راه میافتادیم به سمت آن رستورانی که در پخت آن غذای خاص تخصص داشت. حالا همه چیز فرق کرده. تخصص وارد خانههای ما شده است. باور ندارید؟
به عنوان مثال همین درست کردن همبرگر؛ از وقتی یادمان است همبرگر را در همبرگر فروشی میخوردیم و بعد از آن هم از همبرگرهای آماده کارخانهای استفاده میکردیم، ولی حالا خودمان میتوانیم دست به کار شویم و خوشمزهترین همبرگرها را با همین دستان هنرمندمان بپزیم.
6 ) برگر گوشت و قارچ
دویست گرم قارچ را خرد کنید و همراه با یک عدد پیاز خردشده و دو حبه سیر لهشده داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا خرد شوند. مخلوط را داخل سبد بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود. چهارصد گرم گوشت قرمزچرخکرده را داخل ظرفی بریزید. مخلوط قارچ را هم اضافه کنید.
یک عدد تخم مرغ، یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی و یک قاشق سوپخوری مخلوط ترخان، مرزه و آویشن خشکشده را هم اضافه کنید. یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری پودر موسیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید.
حالا باید مقداری پودر سوخاری اضافه کنید. پودر سوخاری را تا جایی اضافه کنید که مایه نه خیلی شل و نه خیلی سفت شود. مایه را خوب ورز دهید، سپس آن را داخل کیسه فریزر بریزید و حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. وقتی مایه را از یخچال درآوردید، آن را به شکل برگر قالب بزنید و داخل روغن سرخ یا روی زغال کباب کنید.
وقتی دو طرف برگرها سرخ شدند، دو ورق پنیر چدار روی آنها قرار دهید. صبر کنید تا کمی آب شوند، سپس برگرها را داخل نان همبرگری قرار دهید. داخل نان را با سبزیهای دلخواه پُر کنید و همراه با سس کچاپ سرو کنید.
به عنوان مثال همین درست کردن همبرگر؛ از وقتی یادمان است همبرگر را در همبرگر فروشی میخوردیم و بعد از آن هم از همبرگرهای آماده کارخانهای استفاده میکردیم، ولی حالا خودمان میتوانیم دست به کار شویم و خوشمزهترین همبرگرها را با همین دستان هنرمندمان بپزیم.
6 ) برگر گوشت و قارچ
دویست گرم قارچ را خرد کنید و همراه با یک عدد پیاز خردشده و دو حبه سیر لهشده داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا خرد شوند. مخلوط را داخل سبد بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود. چهارصد گرم گوشت قرمزچرخکرده را داخل ظرفی بریزید. مخلوط قارچ را هم اضافه کنید.
یک عدد تخم مرغ، یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی و یک قاشق سوپخوری مخلوط ترخان، مرزه و آویشن خشکشده را هم اضافه کنید. یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری پودر موسیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید.
حالا باید مقداری پودر سوخاری اضافه کنید. پودر سوخاری را تا جایی اضافه کنید که مایه نه خیلی شل و نه خیلی سفت شود. مایه را خوب ورز دهید، سپس آن را داخل کیسه فریزر بریزید و حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. وقتی مایه را از یخچال درآوردید، آن را به شکل برگر قالب بزنید و داخل روغن سرخ یا روی زغال کباب کنید.
وقتی دو طرف برگرها سرخ شدند، دو ورق پنیر چدار روی آنها قرار دهید. صبر کنید تا کمی آب شوند، سپس برگرها را داخل نان همبرگری قرار دهید. داخل نان را با سبزیهای دلخواه پُر کنید و همراه با سس کچاپ سرو کنید.