آموزش چند نوع غذا برای گیاهخواران

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 210
  • پاسخ ها 11
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کباب سبزیجات مخصوص

مواد لازم

  • کدو سبز ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ دکمه ای ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن زیتون یا مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۳ حبه
  • پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری . پودر زیره سبز ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری و گشنیز خرد شده از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید و نمک مقدار لازم
1481827_920.jpg


طرز تهیه

  1. برای تهیه سس مخصوص کباب ابتدا روغن زیتون، پودر زیره، پودر گشنیز، آبلیمو، سیر و پودر فلفل قرمز را داخل میکسر بریزید. نمک و چند قاشق سرکه اضافه کنید و بزنید تا سس یکدست شود. در انتها جعفری و گشنیز خرد شده را به سس اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  2. کدو سبز را حلقه ای خرد کنید، فلفل دلمه ای و پیاز را نیز درشت خرد کنید؛ سبزیجات خرد شده را به همراه قارچ داخل کیسه فریزر بریزید و سس را اضافه کنید. با تکان دادن سبزیجات را به سس اغشته کنید، در کیسه را ببندید و حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سبزیجات مزه دار شوند.
  3. سیخ های چوبی را ۳۰ دقیقه در آب خیس دهید، سبزیجات را به سیخ های چوبی بکشید سپس داخل سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید، گریل بالا را روشن کنید و هر چند دقیقه بچرخانید تا سبزیجات کبابی و نرم شوند سپس سرو کنید.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    شیرینی رولت

    مواد لازم

    • خرما (یک کیلوگرم)
    • ارده (۱۵۰ گرم)
    • مغز گردو (۷۰ گرم)
    • کنجد (۷۰ گرم)
    • آرد سبوس دار (۸۰ گرم)
    • آب (نیم پیمانه)
    • پودر نارگیل (به مقدار لازم)
    • کشمش (به میزان دلخواه)
    1481836_172.jpg


    طرز تهیه

    1. هسته خرماها را گرفته و چرخ کنید، سپس ارده را به آن اضافه کرده و با کمی آرد آن را ورز دهید.
    2. ۱۰ ساعت آن را کنار گذاشته، سپس روی تخته با وردنه آن را با ضخامت نیم سانت پهن کرده تا به شکل مستطیل در آید.
    3. در مخلوط کن یا غذاساز آب را ریخته، مابقی آرد را کم کم به آن اضافه کرده، بعد کنجد را به آن بیفزایید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
    4. سپس آن را روی خمیر بمالید و مغز گردو و کشمش ها را به صورت قطعات نگینی خُرد کرده روی آن چیده، خمیر خرمایی را از یک طرف لوله کرده و مدام پودر نارگیل روی آن بپاشید تا به تخته نچسبد و آن را به شکل رولت در آورید و روی سینی چیده در یخچال بگذارید.
    5. بعد از ۲۴ ساعت رولت را از یخچال در آورده به قطعات یک یا دو سانتیمتری ببرید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا