بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 101
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی
وظیفه بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود خوشمزه است. بادمجان پلو را هم قزوینی ها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به هر دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    بادمجان پلو قزوینی

    مواد لازم

    • برنج :یک کیلوگرم
    • بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
    • پیاز سرخ شده :یک پیمانه
    • گوشت چرخ کرده :500 گرم
    • گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
    • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
    • روغن :نصف پیمانه
    • نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم

    1564085_777.jpg


    طرز تهیه

    1. بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.

    2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.

    3. می توانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.

    4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    بادمجان پلو شیرازی

    مواد اولیه

    برای دو نفر
    • برنج: 2پیمانه
    • مرغ: 300گرم
    • بادمجان: 2عدد
    • پیاز: 1عدد
    • زرده تخم مرغ: 2عدد
    • زرشك: 5قاشق سوپخوری (پلویی)
    • ماست: 5قاشق سوپخوری
    • شكر: 2قاشق غذاخوری
    • كره: 100گرم
    • سیب زمینی: 2عدد
    • زعفران: به میزان لازم

    1564086_146.jpg


    طرز تهیه

    1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.

    2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.

    3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا