طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با سبزیجات معطر محلی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با سبزیجات معطر محلی
در تهیه بادمجان شکم پر شمالی از سبزیهای محلی و خوش عطر شمال استفاده شده. یعنی فقط یک شمالی میتونه به بهشتی بودن این غذا پی ببره. عطر و طعمش عالیه.

%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D9%85-%D9%BE%D8%B1-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C.jpg


دستور پخت بادمجان شکم پر شمالی
ابتدا بادمجون پوست کرده و شکمش یه برش بلند زدم. فقط برشش تا انتها نباشه که از هم جدا بشه.

بعد بهش نمک و زردچوبه زدم و بعد یک ساعت داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کردم تا کامل بپزه و گذاشتم کنار.

یک عدد پیاز را رنده درشت زدم و سرخ کردم و کمی نمک و زردچوبه زدم.

بعد از طلایی شدن سبزیجات معطر داخلش ریختم (شامل : اوجی, زلنگ, اناریجه, نعنا, جعفری, گشنیز).

خوب سرخ کردم و بعد گردو آسیاب شده اضافه کرده و کمی تفت دادم.

سپس رب انار و کمی انار دون شده ترش اضافه کردم و کمی هم فلفل سیاه زدم و مخلوط کردم.

داخلش مقدار کمی آب ریختم تا رب انار رنگ باز کنه و زیرشو کم کردم.

بعد از اینکه سس آماده شده داخل بادمجونا ریختم و بادمجونها را حدود ده دقیقه تا یک ربع داخل سس گذاشتم تا خوب مزه دار بشه.
برنج قالبی
برای اینکه برنجتون قالبی بشه حتما باید قابلمتون تفلون باشه.

بعد از آبکش کردن برنج کف قابلمه کمی روغن و زردچوبه ریختم و برنج را ریختم داخلش.

روشو صاف کردم و دم گذاشتم. قابلمه که نچسب باشه براحتی درمیاد.


پیج آشپزی گلناز

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا