طرز تهیه سالاد گوجه و بادمجان مراکشی

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای سالاد گوجه و بادمجان مراکشی

بادمجان :یک کیلوگرم
گوجه فرنگی گیلاسی :250 گرم
گوجه فرنگی :200 گرم
آبغوره :یک پیمانه
روغن زیتون بکر :½ پیمانه
رب گوجه فرنگی :1/3 پیمانه
دانه کاج برشته شده :¼ پیمانه
سیر له شده :یک حبه
پیاز قرمز :یک عدد
زیره آسیاب شده :یک قاشق چایخوری
زعفران :½ قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای قرمز دودی :¼ قاشق چایخوری
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


بادمجان را به صورت حلقه های 1 سانتیمتری خرد کنید.
گوجه فرنگی های گیلاسی را از وسط نصف کنید.
گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچک ببرید.
بادمجان ها را در کاسه ای بزرگ قرار داده و به آنها نمک و فلفل بزنید.
2 قاشق روغن را روی شان بریزید، سپس با دست آنها را هم بزنید تا همه جای بادمجانها را بپوشاند. 2 قاشق روغن بریزید و دوباره این کار را تکرار کنید.
رب گوجه را افزوده و با دست رب را به بادمجانها بمالید تا همه جای آنها به طور یکدست با رب پوشیده شود.
تابه ای چدنی که کفه ضخیمی دارد را روی شعله متوسط گرم کنید، برای اجتناب از چسبیدن، آنها به ته تابه، مقداری روغن اضافه کنید. بادمجانها را به 3 دسته تقسیم کرده و هر بار یک دسته را در تابه سرخ کنید.
هرطرف آنها را برای 4 دقیقه سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند و سپس آنها را به بشقاب مناسب سرو منتقل کنید.
در همین حین زعفران و آبغوره را در کاسه ای کوچک ریخته و کنار بگذارید. 2 قاشق باقیمانده روغن را در تابه ای بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید.
پیاز را به تابه افزوده و مدام هم بزنید تا پیازها نرم شوند که حدوداً 5 دقیقه طول میکشد سپس سیر، 1 قاشق چایخوری نمک، زیره و پاپریکا را به مواد افزوده، برای 1 دقیقه هم بزنید تا عطر آنها بلند شود.
گوجه های گیلاسی را افزوده و هم بزنید تا با مخلوط پیاز آغشته شوند. گوجه های خرد شده را افزوده و درپوش تابه را بگذارید و برای 8 دقیقه بپزید تا همه گوجه ها نرم شوند.
مخلوط زعفران و آبغوره را افزوده و مواد را به جوش آورید. در صورت لزوم نمک و فلفل اضافه کنید.
گوجه ها را روی بادمجان ها بریزید.
برای سرو روی آنها دانه کاج بپاشید.

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا