- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:
گوشت گوسفند ۵٠٠ گرم
پیاز ٣ عدد
بادمجان ۵٠٠ گرم
برنج ۴ پیمانه
روغن مایع ١ پیمانه
زرده تخم مرغ ٣_۴عدد
ماست ١ پیمانه
زعفران ٢ ق سوپخوری
چوب دارچین ١-٢ عدد
نمک فلفل زرد چوبه،دارچین به میزان لازم[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]گوشت گوسفند ۵٠٠ گرم
پیاز ٣ عدد
بادمجان ۵٠٠ گرم
برنج ۴ پیمانه
روغن مایع ١ پیمانه
زرده تخم مرغ ٣_۴عدد
ماست ١ پیمانه
زعفران ٢ ق سوپخوری
چوب دارچین ١-٢ عدد
نمک فلفل زرد چوبه،دارچین به میزان لازم[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید،سپس گوشت را با نمک و دارچین فلفل بپزید تا ١/٢ اب گوشت غلیظ باقی بماند.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برنج را خیس کرده ابکش کنید،بادمجانها را سرخ کنید،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مایع را با هم مخلوط کنید،کف ظرف نسوز را چرب کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برنج را با مواد مخلوط کرده و داخل ظرف بریزید،سپس بادمجانها را روی آن بچینید و از موادگوشتی روی ان بریزید و اب گوشت را روی آن بریزید و مقداری دارچین روی ان بپاشید و باقی مانده برنج را با مقداری روغن روی ان بریزید و روی ان رابپوشانید و در طبقه وسط فر که با دمای ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهید تا بپزد
[/BCOLOR]