طرز تهیه ته چین بادمجان و گوشت

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 125
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
tah-chin-bademjan.jpg
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:
گوشت گوسفند ۵٠٠ گرم
پیاز ٣ عدد
بادمجان ۵٠٠ گرم
برنج ۴ پیمانه
روغن مایع ١ پیمانه
زرده تخم مرغ ٣_۴عدد
ماست ١ پیمانه
زعفران ٢ ق سوپخوری
چوب دارچین ١-٢ عدد
نمک فلفل زرد چوبه،دارچین به میزان لازم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید،سپس گوشت را با نمک و دارچین فلفل بپزید تا ١/٢ اب گوشت غلیظ باقی بماند.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برنج را خیس کرده ابکش کنید،بادمجانها را سرخ کنید،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مایع را با هم مخلوط کنید،کف ظرف نسوز را چرب کنید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برنج را با مواد مخلوط کرده و داخل ظرف بریزید،سپس بادمجانها را روی آن بچینید و از موادگوشتی روی ان بریزید و اب گوشت را روی آن بریزید و مقداری دارچین روی ان بپاشید و باقی مانده برنج را با مقداری روغن روی ان بریزید و روی ان رابپوشانید و در طبقه وسط فر که با دمای ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهید تا بپزد​
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا