طرز تهیه غذای کته ساده و انواع ته دیگ.

farshad333

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/06/19
ارسالی ها
11
امتیاز واکنش
2
امتیاز
11
سن
21
برای پختن این غذای ایرانی ابتدا بنرج را تمیز میکنیم و پندین بار انرا با اب می شوییم تا وقتی که اب برنج صاف و زلال شود.سپس بعد از اینکار روغن را درون قابلمه می ریزیم تا کمی داغ شود.سپس وقتی که روغن داغ شد به ان اب اضافه می کنیم و حال وقتی که اب درون قابلمه جوشید اب برنج را می گیریم و برنج را در اب جوش می گذاریم تا بپزد.در حین پختن محتویات را چند بار هم می زنیم .حال وقتی که برنج بخار شد دمکنی را کی گذاریم و حرارت شعله را کم می کنیم.

Please, ورود or عضویت to view URLs content!

Please, ورود or عضویت to view URLs content!



اموزش پختن کته ساده و انواع ته دیگ

مواد لازم برای پختن کته:

برنج ۴ لیوان

روغن ۱۵۰ گرم

اب ۷ تا ۸ لیوان

نمک به مقدار لازم

دستور پخت این غذای ایرانی:

برنج را چند بار می شوییم تا اب برنج کاملا ضلال شود.سپس روغن را در قابلمه ای ریخته وقتی داغ شد اب را اضافه می نماییم وقتی که اب جوش امد اب رنج را گرفته و برنج را در اب جوش می ریزیم.در حین پخت چند بار هم می زنیم وقتی که اب برنج بخار شد دمکنی را گذاشته شعلع را کم می نماییم.

انواع ته دیگ

سه نوع ته دیگ در انواع پلو ها و چلوهای ایرانی رایج است:

نوع اول:سیب زمینی پوست کنده حلقه شده را وقتی روغن داغ شد در ته دیگ گذاشته و ببرنج ابکش شده را روی ان می ریزیم.

نوع دوم:در قابلمه ای یک قاشق روغن ریخته داغ که شد نان لواش یا کاهو می گذاریم.

نوع سوم:یک لیوان ماست را با مقداری زعفران ساییده و دوعدد زرده تخم مرغ و روغن اب کرده خوب مخلوط نموده در ته قابلمه ای که یک قاشق روغن داغ نموده ایم می ریزیم سپس برنج را روی ان ریخته تا دم بکشد.



Please, ورود or عضویت to view URLs content!

Please, ورود or عضویت to view URLs content!



امیدوارم از این اموزش نهایت لـ*ـذت را بـرده باشید.تا اموزش بعد همه شم را به ایزد بلند مرتبه می سپارم.خداحافظ
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا