طرز تهیه قلیا، غذای محلی بمبئی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 97
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
قلیا یک نوع غذای محلی مخصوص بمبئی است که طرز تهیه آن را آموزش میدهیم.

مواد مورد نیاز

  • گوشت با استخوان (خردشده): 700 گرم
  • عدس قرمز: 200 گرم
  • گوجه فرنگی (رنده شده): 4 عدد
  • کدو سبز (نگینی خردشده): 150 گرم
  • سیب زمینی (نگینی خردشده): حدود 250 گرم
  • زنجبیل (رنده شده): 1 ق چ
  • سیر: 1 قاشق چایخوری + 1 حبه
  • زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
  • تمبر هندی: یک دوم بسته (50 گرم)
  • پودر زیره سبز: یک دوم قاشق چایخوری
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • زیره سیاه: 1 قاشق سوپخوری
  • سیر (خردشده): 1 حبه
  • فلفل قرمز و نمک: به میزان لازم
  • گشنیز (خردشده): یک چهارم پیمانه
  • پیاز (نگینی خردشده): 2 عدد
  • روغن مایع: به میزان لازم

1538659_519.jpg


روش پخت

1. پیاز را داخل تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ کنید.

2. بعد 1 قاشق چایخوری سیر (رنده شده) و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید.

3. سپس گوشت، زردچوبه، نمک، فلفل و مقداری آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا گوشت پخته شود و مقداری درون قابلمه باقی بماند.

4. عدس قرمز را همراه با مقداری زردچوبه و آب درون قابلمه ای بپزید. سپس آن را با گوشت کوب برقی یا دستگاه غذاساز پوره کنید.

5. گوجه فرنگی را به همراه آب تمبر هندی صاف شده (تمبر هندی را در یک دوم لیوان آب ولرم از چند ساعت قبل خیس کنید)، پودر زیره سبز و ادویه کاری، به عدس پوره شده بیفزایید و مخلوط کنید.

6. کدو (در صورت تمایل)، سیب زمینی، مخلوط عدس و گوجه فرنگی را به گوشت پخته شده اضافه کنید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید (در میزان نمک احتیاط کنید؛ زیرا تمبر هندی حاوی نمک است) و بگذارید تا جا بیفتد.

7. زیره سیاه و 1 حبه سیر (خردشده) را با مقداری روغن تفت دهید و به همراه گشنیز روی خورش بریزید.

8. سپس آن را با برنج سفید سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا