طرز تهیه میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 131
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
میگو پلو از غذاهای جنوبی و بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که قیمت نسبتاً مناسبی دارد.همراه این غذا بهتر است ترشی انبه تند بخورید نه شور . حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید .میگو پلو به دوصورت همراه با سبزی یا بدون سبزی با کشمش و پیازداغ تهیه می شود.


مواد لازم:
  • پیاز 3 عدد
  • فلفل دلمه‌ای رنگی 1 عدد
  • میگو 500 گرم
  • برنج 4 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • سبزیجات معطر تازه/خشک به میزان لازم
  • کاری به میزان لازم
  • نمک وفلفل به میزان لازم
  • زعفران آب زده به میزان لازم

1512785_183.jpg


طرز تهیه

  1. پیاز را ریز خرد کرده به همراه کمی روغن تفت داده سپس میگو پاک شده وشسته را اضافه کرده و تفت دهید.
  2. رب و ادویه ها را به مایه ی میگو اضافه کرده سبزی ها و فلفل ها را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.
  3. برنج را آبکش کرده و ته دیگ مناسب قرار دهید سپس برنج و مواد را لایه لایه ریخته و برنج را دم کنید.
  4. در انتها کمی روغن روی برنج داده و در ظرف مناسب سرو کنید .

نکات:

1- سبزی معطر این دستور شامل گشنیز، جعفری، شوید و ریحان می باشد.

2- میگویی که در این غذا استفاده می‌شود، به هیچ‌وجه نباید درشت باشد.

3- ادویه‌هایی که در تهیه میگوپلو استفاده می‌شود؛ زردچوبه، فلفل قرمز ، کاری ،زعفران و گرد لیمو هستند که هنگام تهیه این غذا نباید فراموش شوند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا