طرز تهیه “قلیه میگو” ویژه خوزستان

  • شروع کننده موضوع *~SAEEDEH~*
  • بازدیدها 77
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*~SAEEDEH~*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/16
ارسالی ها
4,075
امتیاز واکنش
70,793
امتیاز
1,076
سن
21
طرز تهیه “قلیه میگو” ویژه خوزستان
%D9%82%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88.jpg

طرز تهیه “قلیه میگو” غذای ویژه و مخصوص خوزستان را در ادامه ملاحظه فرمایید. ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم

مواد لازم قلیه میگو
  • میگو : نیم کیلو
  • پیاز : 1 عدد بزرگ
  • سیر خرد شده یا له شده: یک بوته کامل
  • آرد : 2 قاشق غذا خوری
  • شنبلیله :50 گرم
  • گشنیز : 250 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری در صورت تمایل
  • عصاره تمر هندی :1 پیمانه

%D9%82%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87.jpg


  • نمک
  • فلفل قرمز و سیاه
  • پودر دانه گشنیز
  • پودر سیر
مواد آخری که در داخل دستور تهیه ذکر شد . بستگی به میزان نیاز غذای شما می باشد پس حتما آن را به اندازه کافی اضافه نمایید.

طرز تهیه قلیه میگو
ابتدا باید میگوها را تمیز کنید و یا از میگوهای آماده شده و بسته بندی استفاده کنید. سپس میگوها را در مقداری نمک و آب جوش به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد آبکشی کنید تا نمک اضافه آن گرفته شود.

در این فاصله تمر هندی را هم در مقداری آب گرم بریزید و با دست کمی آن را له کنید تا نرم شود و بعد آن را صاف کنید.سپس عصار تمر هندی را با آرد مخلوط کنید. گشنیز و جعفری را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه آب آنها خشک شد آنها را کاملا خرد کنید تا ریز ریز شوند.

%D9%82%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88-%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg


پیاز ها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، کمی بعد از تفت خوردن پیاز سیر خرد شده را هم اضافه کنید و به همراه پیاز سرخ کنید. در همین حین سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید تا با حرارت ملایم به همراه پیاز و سیر تقت بخورند و جا بیفتند.کمی که سبزی ها سرخ شدند مقداری آب به داخل آنها اضافه میکنیم تا بجوش بیاید.

ادویه ها را هم به همراه عصاره تمر هندی مخلوط شده با آرد به داخل خورش اضافه میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و جا بیفتند .در 5 دقیقه آخر میگو ها را داخل خورشت بریزد تا قلیه میگوآماده شود.اگر هم دوست داشتید به قلیه میگو رب هم میتوانید اضافه کنید . فقط دقت کنید میگو بیشتر از 5 دقیقه در خورش نجوشد چون سفت میشود.

نکات تکمیلی در مورد قلیه میگو
قلیه میگو جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقهمیباشد .
قلیه میگو را می توانید در وعده نهار - شام -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا