طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا

  • شروع کننده موضوع Marya 1381
  • بازدیدها 85
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Marya 1381

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/02/15
ارسالی ها
3,547
امتیاز واکنش
22,065
امتیاز
856
مواد لازم:

  • ۲۲۵ گرم پاستا نواری
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز درشت شیرین
  • ۱ قاشق غذاخوری رزماری
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۴۵۰ گرم میگوی پوست کنده
  • ۱ پیمانه سرکه سفید
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • پنیر پارمسان برای تزئین

1032163_276.jpg


طرز تهیه:

1-دو سوم قابلمه را با آب پر کرده و درون آن نمک و کمی روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد.

2-سپس پاستا را درون آن ریخته و به مدت ۸ تا ۹ دقیقه اجازه دهید جوش بخورد تا نرم شود. سپس آبکش کنید.

3-یک تابه متوسط را روی حرارت گذاشته و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. پیاز را به آن اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و طلایی شود.

4-سیر، رزماری، آویشن، پاپریکای دودی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.

5-میگوها را اضافه کرده و بگذارید ۶ دقیقه پخته شوند.

6-سرکه سفید و آب لیموترش را افزوده و هم بزنید. مراحل پخت را تا تبخیر بخشی از سرکه ادامه دهید.

7-پاستای پخته شده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا