طرز تهیه پاستای قارچ

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 99
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وب‌سایت آشپزباشی: سرخ کردن قارچ به این روش، طعم و بافت متفاوتی به آن می دهد و حتی می توانید آن را تنها و یا در کنار سایر غذاها میل کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • قارچ ۷۰۰ گرم
  • لیمو ۱/۲ عدد
  • پاستا ۴۵۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک یک و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  • سرکه سفید قدری
  • خامه ۱/۴ پیمانه
  • پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری ۲ قاشق غذاخوری
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1034435_291.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:

1. آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید و آن ها را با هم ترکیب کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. قابلمه ای از آب را بجوشانید، به آن کمی نمک بزنید و پاستا را اضافه کنید و آن را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. سیر را در ماهیتابه ای بزرگ بریزید، روغن زیتون را روی آن بریزید، ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و سیر را برای حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. قارچ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید قارچ برای ۴ دقیقه بپزد(هر از گاهی مواد را هم بزنید). درب ظرف را بردارید، نمک و فلفل را اضافه کنید و قارچ ها را برای حدود ۵ دقیقه دیگر تا قهوه ای رنگ شده و آب آن ها کشیده شود، تفت دهید. فراموش نکنید که گاهی مواد را هم بزنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. کمی سرکه سفید به ترکیب قارچ اضافه کنید و بگذارید برای ۱ دقیقه قل بزند. سپس خامه، پنیر پارمزان و جعفری را اضافه کنید و وقتی مواد به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. پاستا و ترکیب قارچ را با هم ترکیب کنید، کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید و گرم میل کنید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی پاستای قارچ:

1. قارچ ها را در ظرفی از آب سرد بریزید و با تکان دادن در آب آن ها را تمیز کرده و سپس آبکشی کنید. آن ها را خرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

2. می توانید از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

3. سیر را ریز خرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

4. پنیر پارمزان را رنده کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

5. از جعفری خرد شده استفاده کنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا