- عضویت
- 2015/11/08
- ارسالی ها
- 22,523
- امتیاز واکنش
- 65,135
- امتیاز
- 1,290
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وبسایت آشپزباشی: سرخ کردن قارچ به این روش، طعم و بافت متفاوتی به آن می دهد و حتی می توانید آن را تنها و یا در کنار سایر غذاها میل کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- قارچ ۷۰۰ گرم
- لیمو ۱/۲ عدد
- پاستا ۴۵۰ گرم
- سیر ۳ حبه
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- نمک یک و نیم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
- سرکه سفید قدری
- خامه ۱/۴ پیمانه
- پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری ۲ قاشق غذاخوری
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
1. آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید و آن ها را با هم ترکیب کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. قابلمه ای از آب را بجوشانید، به آن کمی نمک بزنید و پاستا را اضافه کنید و آن را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. سیر را در ماهیتابه ای بزرگ بریزید، روغن زیتون را روی آن بریزید، ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و سیر را برای حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. قارچ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید قارچ برای ۴ دقیقه بپزد(هر از گاهی مواد را هم بزنید). درب ظرف را بردارید، نمک و فلفل را اضافه کنید و قارچ ها را برای حدود ۵ دقیقه دیگر تا قهوه ای رنگ شده و آب آن ها کشیده شود، تفت دهید. فراموش نکنید که گاهی مواد را هم بزنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. کمی سرکه سفید به ترکیب قارچ اضافه کنید و بگذارید برای ۱ دقیقه قل بزند. سپس خامه، پنیر پارمزان و جعفری را اضافه کنید و وقتی مواد به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. پاستا و ترکیب قارچ را با هم ترکیب کنید، کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید و گرم میل کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:
1. آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید و آن ها را با هم ترکیب کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. قابلمه ای از آب را بجوشانید، به آن کمی نمک بزنید و پاستا را اضافه کنید و آن را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. سیر را در ماهیتابه ای بزرگ بریزید، روغن زیتون را روی آن بریزید، ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و سیر را برای حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. قارچ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید قارچ برای ۴ دقیقه بپزد(هر از گاهی مواد را هم بزنید). درب ظرف را بردارید، نمک و فلفل را اضافه کنید و قارچ ها را برای حدود ۵ دقیقه دیگر تا قهوه ای رنگ شده و آب آن ها کشیده شود، تفت دهید. فراموش نکنید که گاهی مواد را هم بزنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. کمی سرکه سفید به ترکیب قارچ اضافه کنید و بگذارید برای ۱ دقیقه قل بزند. سپس خامه، پنیر پارمزان و جعفری را اضافه کنید و وقتی مواد به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. پاستا و ترکیب قارچ را با هم ترکیب کنید، کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید و گرم میل کنید.[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی پاستای قارچ:
1. قارچ ها را در ظرفی از آب سرد بریزید و با تکان دادن در آب آن ها را تمیز کرده و سپس آبکشی کنید. آن ها را خرد کنید.
[/BCOLOR]1. قارچ ها را در ظرفی از آب سرد بریزید و با تکان دادن در آب آن ها را تمیز کرده و سپس آبکشی کنید. آن ها را خرد کنید.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. می توانید از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. سیر را ریز خرد کنید.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. پنیر پارمزان را رنده کنید.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. از جعفری خرد شده استفاده کنید.