- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
۱. سالاد ماکارونی با بیکن و تخم مرغ
مواد اولیه مقدار
تخم مرغ بزرگ ۶ عدد
ماکارونی فرمی ۵۰۰ گرم
بیکن ۴۶۰ گرم
پیاز رنده شده و آب آن ¼ فنجان
سیر رنده شده ۱ حبه
خردل دیژون ۱ قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون خالص ½ فنجان
نمک کوشر و پودر تازه فلفل سیاه به میزان لازم
سس تند ½ قاشق چای خوری
فلفل شیرین خرد شده ۱۱۳ گرم
برگ جعفری خرد شده ½ فنجان
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
۲. تخم مرغها را درون یک قابلمه ریخته و با آب پر کنید. بگذارید آب به دمای جوش برسد. سپس در قابلمه را گذاشته و گاز را خاموش کنید. بگذارید تخم مرغها به مدت ۱۰ دقیقه در این حالت باقی بمانند. سپس، تخم مرغها را با آب سرد بشویید. بعد، تخم مرغها را در ظرفی از آب سرد گذاشته و پس از خنک شدن، آنها را پوست کنده و خرد کنید.
۳. در این بین، برای طبخ ماکارونی، یک قابلمه را پر از آب کرده و بگذارید آب به جوش آید.
۴. ۶ تکه از بیکنها را داخل سینی فر گذاشته و آنها را درون فر داغ شده قرار دهید. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه درون فر پخته شوند. پس از سرد شدن، بیکنها را خرد کرده و آنها را کنار بگذارید.
۵. باقی بیکنها را خرد کرده و آنها را همراه با ماکارونی به آب جوش اضافه کنید. آنها را بپزید تا زمانی که ماکارونیها نرم شوند. بعد آنها را آبکشی کرده و بیکنها را از ماکارونی جدا کنید.
۶. در حالی که ماکارونیها پخته میشوند، پیاز رنده شده، سیر، خردل و سرکه را درون یک کاسه بریزید. روغن زیتون و سپس چاشنیها را (نمک، فلفل، سس تند) اضافه کنید. در پایان، ماکارونی، تخم مرغهای خرد شده، فلفل شیرین، برگ جعفری، و بیکنها را اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و بعد آن را سرو کنید.
مواد اولیه مقدار
تخم مرغ بزرگ ۶ عدد
ماکارونی فرمی ۵۰۰ گرم
بیکن ۴۶۰ گرم
پیاز رنده شده و آب آن ¼ فنجان
سیر رنده شده ۱ حبه
خردل دیژون ۱ قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون خالص ½ فنجان
نمک کوشر و پودر تازه فلفل سیاه به میزان لازم
سس تند ½ قاشق چای خوری
فلفل شیرین خرد شده ۱۱۳ گرم
برگ جعفری خرد شده ½ فنجان
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
۲. تخم مرغها را درون یک قابلمه ریخته و با آب پر کنید. بگذارید آب به دمای جوش برسد. سپس در قابلمه را گذاشته و گاز را خاموش کنید. بگذارید تخم مرغها به مدت ۱۰ دقیقه در این حالت باقی بمانند. سپس، تخم مرغها را با آب سرد بشویید. بعد، تخم مرغها را در ظرفی از آب سرد گذاشته و پس از خنک شدن، آنها را پوست کنده و خرد کنید.
۳. در این بین، برای طبخ ماکارونی، یک قابلمه را پر از آب کرده و بگذارید آب به جوش آید.
۴. ۶ تکه از بیکنها را داخل سینی فر گذاشته و آنها را درون فر داغ شده قرار دهید. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه درون فر پخته شوند. پس از سرد شدن، بیکنها را خرد کرده و آنها را کنار بگذارید.
۵. باقی بیکنها را خرد کرده و آنها را همراه با ماکارونی به آب جوش اضافه کنید. آنها را بپزید تا زمانی که ماکارونیها نرم شوند. بعد آنها را آبکشی کرده و بیکنها را از ماکارونی جدا کنید.
۶. در حالی که ماکارونیها پخته میشوند، پیاز رنده شده، سیر، خردل و سرکه را درون یک کاسه بریزید. روغن زیتون و سپس چاشنیها را (نمک، فلفل، سس تند) اضافه کنید. در پایان، ماکارونی، تخم مرغهای خرد شده، فلفل شیرین، برگ جعفری، و بیکنها را اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و بعد آن را سرو کنید.