طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 112
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.


مواد مورد نیاز

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • فلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عدد
  • جعفری (خرد شده): یک سوم پیمانه
  • خلال بادام: 2 ق س
  • رب انار: 1 ق س
  • پودر دارچین: یک دوم ق چ
  • پودر تخم گشنیز: یک سوم ق چ
  • پودر زیره: یک سوم ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نان پیتا: 4 عدد
  • روغن زیتون: 2 ق س

1430807_896.jpg


روش پخت

1. پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

2. گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

3. فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

4. مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
147
بالا