طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک
tasvirezendegi-ir-74.jpg


دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی
کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.


مواد لازم برای تهیه کوفته گردو و نخود :

نخود آبگوشتی 150 گرم

بلغور گندم 150 گرم

گردو 150 گرم

مرزه 150 گرم

گوشت چرخ کرده 400 گرم

آب 2 ق غ

رب 2 ق غ

زعفران به میزان لازم

تخم مرغ 2 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز یک عدد



طرز تهیه :

برای تهیه کوفته گردو و نخود ابتدا پیاز را سرخ کرده و بعد رب را به آن اضافه کنید.

رب باید به مدت 30 ثانیه تفت بخوره با پیاز و بعد اب ، فلفل و کمی نمک را به ان اضافه کرده در تابه را می گذاریم تا به جوش بیاید.

گوشت را ورز می دهیم تا چسبندگی لازم را پیدا کند مخلوط گوشت گوساله و گوسفند 60 به 40.

نخود را از 24 ساعت قبل خیس کرده و چند بار اب ان را گرفته تا نفخش گرفته شود.

نخود و بلغور را چرخ کرده و با گوشت مخلوط می کنیم.

گردو نیم کوب شده و مرزه را به ان اضافه می کنیم.


و بعد پیاز رنده شد بدون اب را به ان اضافه می کینم.

و بعد تخم مرغ و فلفل و زعفران را به ان اضافه می کنیم.


منبع : سایت عکس

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا