- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,554
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس
روش پخت کوفته سوئدی
آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه برای 4 نفر :
گوشت چرخ کرده1 کیلو
فلفل دلمه ای3 عدد
برنج1 پیمانه
جعفریمقداری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
گوجه فرنگی4 عدد
آرد سوخاری1 پیمانه
پیاز بزرگ2 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
جعفری را با آب سرد بشویید بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را در خرد کن ریخته خرد کنید
گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید
برنج را به مدت 3 دقیقه بپزید تا به صورت نیم پخت دربیاید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده در خرد کن بریزید
سپس به مواد اضافه کنید
به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید
به کمک دست آن را ورز دهید
چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید
سپس آن را به صورت گلوله درآورید
و در آرد سوخاری بغلتانید
به این شکل
در اینجا کوفته های ما آماده برای سرخ شدن هستند.
یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی درآن ریخته و بگذارید روغن داغ شود. کوفته را را در روغن داغ سرخ کنید.
وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر چرخانده تا تمام سطح آن سرخ شود.
پس از سرخ شدن آنها را در ظرف توری شکل گذاشته تا روغن آن خارج شود.
پیاز را خلالی خرد کرده سرخ کنید.
سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید
کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و کمی نمک و فلفل به آن زده سپس بگذارید تا هم خامی رب گوجه گرفته شود و هم آب آن تبخیر شود.
سپس کوفته ها را در ظرفی چیده سس آماده شده را روی آن بریزید
نوش جان.
سوران
مجله تصویر زندگی
روش پخت کوفته سوئدی
آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه برای 4 نفر :
گوشت چرخ کرده1 کیلو
فلفل دلمه ای3 عدد
برنج1 پیمانه
جعفریمقداری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
گوجه فرنگی4 عدد
آرد سوخاری1 پیمانه
پیاز بزرگ2 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
جعفری را با آب سرد بشویید بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را در خرد کن ریخته خرد کنید
سپس آن را به صورت گلوله درآورید
کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و کمی نمک و فلفل به آن زده سپس بگذارید تا هم خامی رب گوجه گرفته شود و هم آب آن تبخیر شود.
سوران
مجله تصویر زندگی