طرز تهیه کوفته تبریزی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه کوفته تبریزی

4zjmcnp-photo.jpg




مواد لازم:

گوشت بی استخوان : نیم کیلو

دنبه : 100گرم

تره و مرزه : 100گرم

برنج : 200گرم

آرد نخودچی،5 : تا 100 گرم

لپه : 100گرم

تخم مرغ : 2 عدد

تخم مرغ پخته شده سفت : 5 عدد

زعفران ساییده شده : مقدار کمی

ادویه و نمک و فلفل : کمی

پیاز سرخ شده : 4 قاشق سوپخوری

آلو بخاراخیس کرده، : 200 تا 250 گرم



طرز تهیه:

مرحله اول: گوشت را دوبار چرخ می کنیم و برنج و لپه و آرد و سبزی ریز خرد شده را در گوشت اضافه کرده و سپس ادویه و زعفران دم کرده و نمک و فلفل و تخم مرغ های خام را در آن ریخته و خوب ورز می دهیم.


مرحله دوم: مواد را به تعداد کوفته ای که می خواهیم داشته باشیم تقسیم می کنیم. مواد را کمی پهن می کنیم و داخل آن تخم مرغ آب پز شده و دو سه دانه آلو قرار می دهیم و کوفته مان را گرد می کنیم.

مرحله سوم: در قابلمه ای یک دانه پیاز درشت را با زردچوبه و نمک و فلفل سرخ می کنیم و مقدار لازم آب می ریزیم تا بجوشد .

کوفته ها را یکی یکی و با احتیاط داخل آبجوش می گذاریم.تا پخته شوند.



نکته:

* می توانید بجای آلو از خرما بدون هسته استفاده کنید.

* می توانید بجای گوشت قرمز از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید که در اینصورت کوفته شما سفت تر خواهد شد.

* آب داخل قابلمه باید به اندازه ای باشد که روی کوفته ها را بگیرد.


منبع : جام نیوز
مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا