طرز تهیه کوفته پالاک، غذای سنتی هندی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 181
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کوفته پالاک غذای سنتی شمال هند است که تهیه آن شامل دو مرحله می‌شود: تهیه کوفته و تهیه آب کوفته که می‌توانید آموزش گام به گام آن را در این مطلب مشاهده کنید. کوفته اسفناج را با انواع نان‌های هندی مثل پاراتا، چپتی و ... می‌توانید میل کنید.

1503654_419.jpg


مواد لازم برای کوفته:

  • ۲ پیمانه اسفناج خردشده
  • ۴ قاشق غذاخوری آرد نخود
  • نصف پیمانه پنیر رنده شده
  • ۱ عدد فلفل چیلی خردشده
  • یک چهارم قاشق غذاخوری دانه زیره
  • پودر هل به مقدار دلخواه
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • نمک به مقدار کافی

مواد لازم برای آب کوفته:

  • نصف قاشق چایخوری دانه زیره
  • یک عدد پیاز متوسط خردشده
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • نصف قاشق چایخوری زنجبیل
  • ۵ - ۶ عدد بادام هندی
  • ۲ عدد یا سه چهارم پیمانه گوجه خردشده
  • یک و نیم قاشق چایخوری پودر زیره-گشنیز
  • یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • یک و نیم پیمانه یا به مقدار لازم آب
  • نمک به مقدار کافی

طرز تهیه کوفته:

یک قاشق چایخوری روغن را در یک ماهیتابه روی شعله متوسط حرارت دهید. ۴ قاشق غذاخوری آرد نخود را به آن اضافه کنید و روی شعله کم تفت دهید تا بوی خوب آن آزاد شود و به رنگ طلایی درآید. سپس آرد را در یک کاسه بریزید و اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود.

1503655_604.jpg


برگ‌های اسفناج را از ساقه جدا کرده و خوب بشویید. آب اضافی آن را گرفته و خوب خرد کنید. یک قاشق چایخوری روغن را در همان ماهیتابه روی حرارت متوسط حرارت دهید و دو پیمانه اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.

1503656_856.jpg


اسفناج‌ها را بپزید تا آب آن کاملا بخار شود.

1503657_530.jpg


اسفناج پخته را در همان کاسه آرد نخود بریزید و ترکیب کنید.

1503658_773.jpg


مقداری نمک را به مخلوط اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. ترکیب اسفناج برای کوفته آماده است.

1503659_735.jpg


پنیر رنده شده، یک عدد فلفل خرد شده، یک چهارم قاشق چایخوری دانه زیره و پودر هل و نمک را در یک کاسه ترکیب کنید.

1503660_604.jpg


مخلوط را ترکیب کنید. مخلوط پنیر هم برای کوفته آماده است.

1503661_403.jpg


هر دو مخلوط را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و با هرکدام یک توپ ریز درست کنید.

1503662_721.jpg


یک گلوله مخلوط اسفناج را بردارید و با دست پهن کنید. یک گلوله مخلوط پنیر را در مرکز مخلوط اسفناج قرار دهید.

1503663_162.jpg


گلوله پنیری را کاملا با مخلوط اسفناج پهن شده بپوشانید؛ و همین کار را درباره همه گلوله‌ها تکرار کنید.

1503664_977.jpg


۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت را در یک بشقاب بریزید. کوفته‌ها را در آرد بغلتانید.

1503665_251.jpg


همین کار را درباره همه کوفته‌ها تکرار کنید.

1503666_921.jpg


یک تابه قالب دار را روی شعله متوسط قرار دهید. چند قطره روغن به آن اضافه کرده و کوفته‌ها را در آن قرار دهید. وقتی سطح زیرین کوفته‌ها قهوه‌ای طلایی شد، چند قطره روغن روی آن‌ها ریخته و برشان گردانید. به همین ترتیب همه کرفته‌ها را سرخ کنید تا از همه طرف ترد و قهوه‌ای طلایی شوند. هم چنین می‌توانید کوفته‌ها را به صورت غوطه ور در روغن سرخ کنید یا به جای ماهیتابه قالب دار از ماهیتابه معمولی استفاده کنید.

1503667_702.jpg


کوفته‌ها را در یک بشقاب قرار دهید.

1503668_199.jpg


طرز تهیه آب کوفته:

یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه روی شعله متوسط حرارت دهید. دانه‌های زیره را به آن اضافه کنید، وقتی قهوه‌ای طلایی شدند پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگشان روشن شود. بادام هندی ها، زنجبیل، سیر خرد شده را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

1503669_636.jpg


گوجه و نمک را هم اضافه کنید.

1503670_548.jpg


گوجه‌ها را سرخ کنید تا نرم شوند. سپس اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط چند دقیقه سرد شود.

1503671_695.jpg


حالا مخلوط را آسیاب کنید تا به شکل یک خمیر نرم درآید. یک قاشق غذاخوری روغن را به همان تابه اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. خمیر آماده شده، پودر زیره-گشنیز و پودر فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.

1503672_622.jpg


مخلوط را خوب ترکیب کنید و سرخ کنید تا روغن بیندازد.

1503673_743.jpg


یک و نیم پیمانه آب به مخلوط اضافه کنید. می‌توانید این مقدار را هرچقدر که دوست دارید کم و زیاد کنید تا آب غلیظ یا رقیق تری داشته باشید.

1503674_345.jpg



حالا در ظرف را گذاشته و آن را بپزید تا زمانی که به غلظت دلخواهتان برسد.

1503675_800.jpg


نمک آب کوفته را بچشید و اگر لازم است به آن اضافه کنید.

1503676_305.jpg


کوفته‌ها را نصفه یا کامل داخل آب بیندازید، ۲ دقیقه پخته و شعله را خاموش کنید. کوفته اسفناج شما آماده است.

1503677_380.jpg


نکته: به جای پنیر می‌توانید از سیب زمینی پخته له شده هم استفاده کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا