طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی
meatballs-nuts-8.jpg


طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

مواد لازم :
گوشت چرخ شده 500 گرم

برنج 1 فنجان

نعنا خشک

خلال بادام و پسته هر کدام 1 قاشق غ

گردو 1 پیمونه

پیاز 1 عدد

نمک و فلفل



meatballs-nuts-1.jpg


مواد لازم سس:

پیاز داغ 3 قاشق غ

رب انار 1 لیوان

آب جوش 2 لیوان

عصاره گوشت 1 عدد.



طرز تهیه کوفته آجیلی (دستور اول):

پیاز رو با کمی روغن تفت بدید تا طلایی بشه بعد رب انار و آب و عصاره رو اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاد.
گوشت رو سه بار چرخ کنید و بعد با نمک اونقدر ورز بدید تا کاملا چسبنده بشه. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید به همراه نعنا و فلفل و زردچوبه و مجدد ورز بدید.
خلال پسته و بادام و گردو رو نیم کوب کنید و به گوشت اضافه و دوباره ورز بدید در حدی که یکدست بشه.
1 پیمونه برنج رو با دوپیمونه آب بدون نمک و روغن بزارید بپزه تا آبش کشیده بشه و به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید.
به اندازه نارنگی از مواد بردارید اول کمی ورز و بعد دایره ای کنید. تو این مرحله باید ترک های روی کوفته رو بگیرید که بعد وا نره. یه کاسه آب کنار دستتون باشه و با دست مرطوب ترک های کوفته رو برطرف کنید.


می تونید وسط کوفته ها میوه های خشک و آجیل بگذارید.

meatballs-nuts-2.jpg


meatballs-nuts-4.jpg


همه کوفته ها رو آماده کنید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید و در سس که به جوش اومده قرار بدید و با قاشق کمی از سس روی کوفته ها بریزید تا هم دما بشه.


نکته :

گوشت بهتره کم چرب باشه چون چربی زیاد باعث ترک خوردن میشه همچنین گوشت خیلی تازه نباشه.



meatballs-nuts-7.jpg




طرز تهیه کوفته آجیلی (دستور دوم):

گردو، خلال بادام و پسته را با یک،دو،سه میکس می کنیم.( به مرحله ی کاملاً پودری نرسد)

کمی برنج را به حالت کته ی قبل دم در آورده با گوشت چرخ کرده و پیاز ( گوشت و پیاز و برنج را بعد مغزجات با یک ،دو،سه میکس می کنیم ) همه ی مواد را که از یک،دو ،سه رد کرده ایم + فلفل +نمک. از گردو بزرگ تر از نارنگی کوچک تر از مایه برداشته ، در آرد نخودچی می غلطانیم، وقتی روغن در ظرف تفلون داغ شد، کوفته ها را اضافه و سرخ می کنیم.

meatballs-nuts.jpg




بعد ،سس این غذا که تا بیشتر از نصف کوفته ها را بگیرد اضافه می کنیم. با شعله ی متوسط و در باز بپزد تا وا نرود. وسط طبخ ،برگردانده تا هر دو طرف پخت شود و سس غلیظ شود.

طرز تهیه سس:

رب انار+زعفران+آب به مقدار مناسب+کمی نمک و فلفل

نکته:

می توان کنار غذا سیب زمینی سرخ شده گذاشت.


مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا