طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 77
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
به گزارش آلامتو به نقل از سایت بانوی شهر؛ کوفته نخود یک غذای لذیذ کشورهای عربی، خصوصا فلسطین و نوار غزه است که هم با گوشت مرغ چرخ شده و هم با گوشت چرخ کرده قرمز تهیه می شود.

مواد لازم برای ۸ – ۶ نفر:
  • سـ*ـینه مرغ چرخ کرده نیم کیلو
  • گشنیز ریزخرد شده ۲ دسته کوچک
  • جعفری ریزخرد شده ۲ دسته کوچک
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سفید ¼ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ¼ قاشق چای خوری
  • زرد چوبه ½ قاشق چای خوری
  • پیاز ریز نگینی خردشده ۱ عدد
مواد لازم برای تهیه سس:
  • نخود یک پیمانه
  • سیر له شده ۵ – ۶ حبه
  • روغن مایع یا کره برای سرخ کردن به میزان لازم
  • زرد چوبه½ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه½ قاشق چای خوری
  • پودر قرص سوپ مرغ یا سبزیجات یک قاشق چای خوری
  • آب ۲ پیمانه
  • ساقه کرفس خرد شده به اندازه ۲ سانتی خرد شده سه ساقه
  • ترشی لیمو پرورده یک قاشق چای خوری ( اگر لیموی ترشی شده نداشتید بجایش نصف قاشق چای خوری پودر لیمو عمانی استفاده کنید .)
طرز تهیه :

  1. نخود را با آب سرد از شب قبل خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید.
  2. سـ*ـینه مرغ چرخ کرده را با گشنیز و جعفری مخلوط می کنیم. و مایه گوشت مرغ و سبزیجات را با نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه و زرد چوبه مخلوط کرده وخوب با دست هم می زنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند حداقل پنج دقیقه مخلوط را با دست ورز می دهیم تا حالت چسبندگی بگیرد، با گوشت کوب برقی و یا چرخ گوشت اینکار را انجام ندهید، زیرا سبزیجات آب خواهند انداخت و باعث می شود کوفته ها حالت چسبندگی را نگیرند و موقع پخت وا بروند.
  3. از مایه گوشت به اندازه یک گردوی بزرگ برداشته و در دست گرد می کنیم و در دیس چرب شده چیده و جداگانه در یک تابه نچسب داغ شده با کمی کره و روغن مایع سرخ می کنیم تا کوفته ها به اصطلاح خودشان را بگیرند و موقع پخت در سس وا نروند.
chicken-kofta1.jpg


طرزتهیه سس:
chicken-kofta3.jpg
chicken-kofta2.jpg


در یک قابلمه پیاز را با کمی روغن مایع یا کره تفت داده تا شفاف و نرم شوند و بعد زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سوپ را اضافه می کنیم. یک لیوان آب، نخود ( پس از آب گیری و شستشو )، سیر، کرفس و ترشی لیمو را اضافه می کنیم و مدت نیم ساعت می جوشانیم. یک پیمانه آب دیگر اضافه کرده و می جوشانیم تا نخودها نیم پز ۸۰ درصدپخت خود را انجام دهند و بعد کوفته های سرخ شده را با احتیاط وارد قابلمه می کنیم و می گذاریم دوباره قابلمه جوش بیاید ووقتی جوش آمد حرارت زیر قابلمه را خیلی خیلی کم کرده و مدت نیم ساعت دیگر می پزیم، اگر نیاز بود کم کم آب جوش اضافه می کنیم.

این غذا با برنج یا نان قابل سرو است.

chicken-kofta4.jpg


نکته:

  • در صورت مطمئن نبودن از نوع نخود که دیر پز است یا زود پز، می توانید نخود را جداگانه بپزید و به غذا اضافه کنید.
  • این غذا را می توانید با نخود فرنگی هم درست کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    لایک لطفا
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا