طرز تهیه آرانچینی یا کوفته برنج ایتالیایی خوشمزه و مجلسی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه آرانچینی یا کوفته برنج ایتالیایی خوشمزه و مجلسی
آرانچینی در لغت به معنی پرتقال کوچک هست. آرانچینی دی ریزو یه پیش غذا یا به نوعی غذای خوشمزه و محبوب ایتالیاییه که به معنی توپ برنج هست.
این غذا با گوشت یا سبزیجات و پنیر پر میشه و با آرد سوخاری کاور و در روغن سرخ میشه.

این کوفته برنج میتونه یه فینگر فود شیک برای مهمانی ها باشه که با سس کچاپ یا سس فلفل خیلی خوشمزه اس.

arrancine-6.jpg


دستور پخت آرانچینی ایتالیایی نوعی کوفته برنجی
آرانچینی فینگیر فود بسیار لذیذی هست که امروزه تو اکثر مهمونی‌‌ها سرو میشه. ارانچینی در لغات به معنی‌ پرتقال کوچک هست.

اگه توش پنیر بذارین بهش آرانچینی الا تلفن میگن. چون مثل سیم تلفن دراز میشه.

اگه توش گوشت اینا بذارین بهش آرانچینی کن راگو میگن. که این یکی‌ بیشتر تو سیسیل رایج هست.

برنج مصرفی در این غذا آربریو نام داره. برنج گرد و کوتاهی هست، که لعاب میندازه. شما میتونین از هر نوع برنج گرد و کوتاه که شفته میشه استفاده کنین.

arrancine-1.jpg


مواد لازم برای تهیه آرانچینی
برنج : 250 گرم

آب مرغ یا گوشت

پنیر پارمزان رنده شده:30 تا 50 گرم

تخم مرغ:1 عدد

نمک:مقداری

زعفران سابیده یا دم کرده مقداری



مواد میانی آرانچینی

گوشت چرخ کرده:100 گرم

پیاز کوچک : 1 عدد

نخود فرنگی:50 گرم

نمک و فلفل و زردچوبه

پودر سیر :1/2 ق چ

رب گوجه یا سس گوجه فرنگی:1 ق غ

پنیر موزارلا



موادبرای کاور و سرخ کردن

آرد سوخاری

یک تخم مرغ همزده

روغن

arrancine-8.jpg


طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی
برنج رو در مقداری آب مرغ یا گوشت و نمک در حال جوش بریزید برنج و هم بزنین تا آب جذب برنج بشه، و کامل آبشو بکشه.

بعد دوباره یک ملاقه و همین طور ادامه بدین. نمیخواد یک ریز بالا سرش وایسین و هم بزنین.

آب رو اضافه کردین یکی‌ دو بار هم بزنین، بعد از چند دقیقه باز زیر و رو کنین و به همین ترتیب.

وقتی‌ آب مرغتون تموم شد، برنجتون باید نه له‌ شده باشه نه سفت.

سپس بزنج و زعفران و تخم مرغ و پنیر رنده شده رو مخلوط کنید.

%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-3.jpg


مواد را در یک بشقاب پهن کنید.

arrancine-5.jpg


برای تهیه مواد میانی ، یک پیاز رو با کمی روغن تفت بدید. سپس گوشت چرخ کرده و زردچوبه و فلفل و پودر سیر رو بهش اضافه کنید.

نخود فرنگی و رب گوجه و نمک هم اضافه کنید و بذارید یکم سرخ بشه و گوشت بپزه.

arrancine-4.jpg


بعد از خنک شدن سس گوشت از مایه برنجی اندازه یه قاشق کف دست پهن کنید.

مقداری از سس و کمی پنیر وسطش بذارید و تو دستتون گردش کنید .

%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-1.jpg




%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-4.jpg


این توپ ها رو در تخم مرغ و سپس آرد سوخاری بغلطانید.

arrancine-3.jpg




arrancine-2.jpg


در روغن داغ سرخ کنید.

نکته: بین کوفته های میتونید انواع سس ها یا فقط پنیر یا سبزیجات بذارید.

%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-2.jpg


این غذا رو تا داغ هست سرو کنید خیلیییییییییییییی خوشمزه اس.

مخصوصا بخاطر عطر و طعم پنیر پارمزان.

arrancine-7.jpg


نوش جان


منابع:شف آرتیست/سه نشانه

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
146
بالا