طرز تهیه کوفته با مایکروویو

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای کوفته با مایکروویو


گوشت گوسفندی چرخ کرده بدون چربی = 250 گرم
برنج = 1 پیمانه سرخالی
سبزی کوفته = 1 پیمانه
زرشک = 3 قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ کرده =1 قاشق غذاخوری
ادویه(زیره،زردچوبه،دارچین) = 1قاشق مربا خوری
نمک وفلفل = به میزان لازم
غوره= 1/2 پیمانه

مواد سس

آب = 2/5 لیوان
زعفران=1/2 قاشق چای خوری
کره =2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ =2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل= کمی
طرز تهیه کوفته با مایکروویو

برنج را با 2 پیمانه آب مخلوط کرده با قدرت 100%مدت 15 دقیقه بدون درب نیم پز می کنیم.
گوشت دو بار چرخ شده ،پیاز داغ،زرشک شسته شده و خشک شده،سبزی ساطوری شده فبرنج پخته و ادویه را در دستگاه غذا ساز می ریزیم.
مواد سس را با هم مخلوط کرده با قدرت 100%به مدت 10 دقیقه می جوشانیم(مقداری ترخون و مرزه در مایع سس می ریزیم)
مواد کوفته را گلوله کرده(کوچکتر از کوفته های معمولی)در مایه سس ریخته و به مدت 15 دقیقه با درب با قدرت 100% می پزیم.
غوره را اضافه کرده بدون درب به مدت 10 دقیقه با قدرت 100 قرار می دهیم.
%DA%A9%D9%88%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%88%DB%8C%D9%88.jpg

کوفته با مایکروویو
 

برخی موضوعات مشابه

بالا