طرز تهیه آبگوشت ترش

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای آبگوشت ترش


سیب زمینی 2-3 عدد
گوشت 500 گرم سردست با استخوان
نخود 1 پیمانه لوبیا
گوجه فرنگی 5-6 عدد متوسط
غوره 1.2 پیمانه
سیر 5-6 عدد حبه
پیاز 1 عدد متوسط
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
آب جوش به میزان لازم
نعناع 2-3 قاشق غذا خوری
آبگوشت
طرز تهیه آبگوشت ترش
%D8%A2%D8%A8%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%D8%B4.jpg

نخود و لوبیا را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آنرا عوض کنید.
گوشت، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه را با پیاز بگذارید روی حرارت و 2-3 لیوان آب جوش روی آن بریزید.
جوش که آمد با حرارت ملایم بگذارید تا بیزد.
سیب زمینی ها را پوست کنده و در آب بگذارید تا سیاه نشود وقتی گوشت و نخود پخت، سیب زمینی را اضافه کنید.
گوجه فرنگی را خرد کنید و بهمراه غوره به آبگوشت اضافه کنید.
حالا سیر را ریز کرده و در روغن تفت دهید و نعنا را هم به سیر اضافه کرده و تفت بدید و به آبگوشت اضافه کنید.
نمک هم بریزید و چند جوش که زد بچشید.
چاشنی و نمک آنرا اندازه کنید و اگر گوجه فرنگی و یا غوره در دسترس نبود از رب گوجه و آبغوره استفاده کنید.
نعنا را هم با روغن تفت بدهید و به آبگوشت اضافه کنید.
فقط رب گوجه را تفت بدهید تا خوش رنگ باشد.
این آبگوشت بخصوص درفصل بهار بسیار میچسبد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا