طرز تهیه تره شورباسی یا سوزی شورباسی • آبگوشت آذری

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه تره شورباسی یا سوزی شورباسی • آبگوشت آذری
Chowder-tare-shoorbasi-1.jpg

دستور تهیه تره شورباسی آبگوشت آذری (تبریز و حومه)

تره شورباسی یا سوزی شورباسی یا شوربای تره یکی از غذاهای سنتی آذریه که در بخش آشپزی روش تهیه این غذای خوشمزه را بهتون آموزش میدیم.

مواد لازم برای تهیه تره شورباسی :
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • سبزی (تره کوهی ) ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • لیمو عمانی ۳ عدد
  • لپه‎ ۱۰۰ گرم
  • گوشت ۱ کیلوگرم
  • زعفران به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه تره شورباسی :
ظرف مناسبی انتخاب کنید و کمی از دنبه گوسفند یا کره را در آن آب کرده و پیازها را به 4 قسمت تقسیم کنید و در آن نیمه سرخ کنید.
گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سپس لپه شسته شده و آبکش شده را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید.
پس از آن 6 پیمانه آب به غذا اضافه کنید و اجازه دهید غذای شما بپزد.
پس از پخته شدن گوشت و لپه لیمو عمانی و نمک و فلفل و سبری تره کوهی خرد شده را به آبگوشت تره شورباسی اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا کاملا جا بیفتد.



Chowder-tare-shoorbasi-2.jpg




سایر نکات
میتوانید در تره شورباسی از سیب زمینی هم استفاده کنید به این ترتیب که آن را شسته و خرد کنید و با اضافه کردن سبزی به غذا بیفزایید.
این غذا رب گوجه فرنگی ندارد و به دلیل وجود سبزی و زردچوبه رنگ به خصوصی دارد.اگر دوست دارید به آن زعفران یا رب اضافه کنید فقط دقت کنید رب را در آخر و به صورت سرخ شده در غذا بریزید.
سوزی شورباسی معولا گوشت کوبیده ندارد و مواد آن به همراه آب خورده می شود. اما می توانید آن را شبیه آبگوشت ساده سرو کنید.
به جای لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آبلیمو استفاده کنید.
تره کوهی فقط در استان های تبریز و حومه در فصل بهار در مراتع یافت میشود.
بانوان آذری این سبزی ها رو تهیه شسته و برای فصل پاییز و زمستان خشک می کنند.

منبع:کانال پخت و پز آسان

مجله تصویر زندگی
 
آخرین ویرایش:

برخی موضوعات مشابه

بالا