دستور پخت طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی

  • شروع کننده موضوع BAD CAT-1
  • بازدیدها 209
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

BAD CAT-1

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/01/13
ارسالی ها
2,989
امتیاز واکنش
550
امتیاز
427
محل سکونت
تهران


fo1908.jpg



آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه


مواد لازم : برای 4 نفر
گوشت (سردست) 750 گرم
سیب زمینی 4 عدد
لپه 100 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری
لیمو عمانی3 عدد
كره3 قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
زعفران ساییده شدهبه میزان لازم



آبگوشت لپه آبگوشت بسیار خوش طعم و لذیذیه كه طعم اون میتونه با آبگوشت ساده برابری كنه این غذا در اكثر استانهای ایران مورد استفاده قرار میگیره.


طرز تهیه:
كره یا مقداری از دنبه گوشت را در ظرفی آب كنید و پیازها را در آن سرخ كنید.گوشت را خرد كرده و درون پیاز داغ تفت دهید تا تغییر رنگ دهید سپس لپه را به مواد اضافه كرده و كمی تفت دهید سپس ادویه را به مواد اضافه كرده و مقدار كمی تفت دهید تا مزه خامی از بین برود.مقداری آبجوش به مواد اضافه كرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت سیب زمینی ها و لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته شده را به غذا اضافه كنید و صبر كنید غذای شما جا بیفتد.


نكات:
1) پخته شدن كامل سیب زمینی نشان میدهد غذای شما كاملا پخته است.
2) سعی كنید برای سرخ كردن پیاز از دنبه استفاده كنید تا كره.
3) به جای لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا گرد غوره هم استفاده كنید.
منبع : sooran.com
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا