طرز تهیه آبگوشت کشک لری

  • شروع کننده موضوع *~SAEEDEH~*
  • بازدیدها 96
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*~SAEEDEH~*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/16
ارسالی ها
4,075
امتیاز واکنش
70,793
امتیاز
1,076
سن
21
طرز تهیه آبگوشت کشک لری
3863.jpg

آبگوشت کشک لری از غذاهای سنتی و محلی شهر اراک و استان لرستان است. این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای آبگوشت کشک لری
  • گوشت آبگوشتی : 500 گرم
  • نخود و لوبیا سفید : 2 پیمانه
  • بادمجان سرخ کرده : 2 عدد
  • پیاز بزرگ : 1 عدد
  • سیر : 4 حبه
  • کشک : 250 گرم
  • نمک و زردچوبه و نعنا خشک : به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

3864.jpg


طرز تهیه آبگوشت کشک لری
ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن کاهش یابد و هم زمان پخت آن سپس داخل قابلمه ای مناسب ، گوشت ، حبوبات ، پیاز و سیر خرد شده را به همراه 5 پیمانه آب ، روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزند.

بعد از یک ساعت پخت مواد ، زردچوبه و نمک را هم به آنها اضافه میکنیم و در نیم ساعت آخر پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم به آن اضافه کنید تا در کنار بقیه مواد پخته شوند.

نعنای خشک را در مقداری روغن که نباید خیلی هم داغ شود چند ثانیه ای تفت دهید و قبل از خاموش کردن حرارت و در انتهای پخت به همراه کشک داخل آبگوشت بریزید تا چند جوش بزند.

وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، از روی حرارت بردارید و آب آن را صاف کنید و جداگانه سرو کنید تا با نان تلیت شود و بقیه مواد را بکوبید و در کنار سبزی خوردن و ترشی میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت کشک لری
آبگوشت کشک لری جزو غذای محلی - لرستانمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعتمیباشد .
آبگوشت کشک لری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا