- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]این غذای خوشمزه و کلاسیک اروپای شرقی را به راحتی می توانید با همان کیفیت غذاهای رستورانی در خانه درست کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد مورد نیاز:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]۲قاشق غذاخوری کره را داخل تاوه آب کنید. قارچ ها را داخل تاوه بریزید و نمک را اضافه و ۵ دقیقه قارچ ها را تفت دهید. سپس قارچ ها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]۱ قاشق غذاخوری کره باقیمانده را دوباره داخل همان تاوه بریزید و سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در حرارت پایین تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت بدهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]بعد از این که گوشت سرخ شد فلفل، نمک و فلفل پاپریکا و آب را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه که مقدار آب به نصف رسید تاوه را از روی شعله بردارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]۴ پیمانه آب گوشت را داخل تاوه بریزید و قارچ و نودل را اضافه کنید و ۶ دقیقه تفت دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]اگر سس غذا به اندازه کافی لعابدار و غلیظ نیست ¼ پیمانه از آن را داخل ظرف دیگری بریزید نشاسته را در آن حل کنید و دوباره به داخل تاوه برگردانید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وقتی نودل ها کاملا نرم شدند ماست را اضافه کنید و مقداری هم جعفری اضافه کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد مورد نیاز:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- ۳ قاشق غذاخوری کره
- ۲۳۰گرم قارچ خرد شده
- ۱عدد پیاز متوسط خرد شده
- ۲حبه سیر خرد شده
- ۴۵۰گرم گوشت چرخ کرده
- ۲قاشق چای خوری پودر فلفل پاپریکا
- ۴پیمانه آب گوشت
- ۱و نیم قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری فلفل
- ۲۳۰گرم نودل
- ۱قاشق غذاخوری نشاسته
- ¾ پیمانه ماست یونانی
- ۱قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- ¼ پیمانه آب
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1692204_173.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/3/12/1692204_173.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1692205_294.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/3/12/1692205_294.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]۲قاشق غذاخوری کره را داخل تاوه آب کنید. قارچ ها را داخل تاوه بریزید و نمک را اضافه و ۵ دقیقه قارچ ها را تفت دهید. سپس قارچ ها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1692206_767.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/3/12/1692206_767.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]۱ قاشق غذاخوری کره باقیمانده را دوباره داخل همان تاوه بریزید و سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در حرارت پایین تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت بدهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1692207_601.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/3/12/1692207_601.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]بعد از این که گوشت سرخ شد فلفل، نمک و فلفل پاپریکا و آب را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه که مقدار آب به نصف رسید تاوه را از روی شعله بردارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1692208_490.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/3/12/1692208_490.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]۴ پیمانه آب گوشت را داخل تاوه بریزید و قارچ و نودل را اضافه کنید و ۶ دقیقه تفت دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1692209_196.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/3/12/1692209_196.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]اگر سس غذا به اندازه کافی لعابدار و غلیظ نیست ¼ پیمانه از آن را داخل ظرف دیگری بریزید نشاسته را در آن حل کنید و دوباره به داخل تاوه برگردانید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1692210_686.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/3/12/1692210_686.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وقتی نودل ها کاملا نرم شدند ماست را اضافه کنید و مقداری هم جعفری اضافه کنید.[/BCOLOR]
![1692211_586.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/3/12/1692211_586.jpg)