طرز تهیه ته دیگ بادمجان خوش طعم و لذیذ

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 135
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
۱. طرز تهیه ته دیگ بادمجان حلقه‌ای
مواد لازم
بادمجان
2 عدد
گوجه فرنگی حلقه ای خرد شده 1 عدد
برنج باکیفیت ایرانی 3 پیمانه
زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

دستور تهیه:
  1. بادمجان‌ها را پوست گرفته، به صورت حلقه‌ای برش بزنید، نمک بپاشید و با مقداری روغن سرخ کنید.
  2. در یک قابلمه نچسب، روغن و زعفران دم کرده را مخلوط کنید، سپس حلقه‌های گوجه فرنگی را در آن بچینید.
  3. بادمجان‌های سرخ شده را روی گوجه فرنگی بچینید.
  4. برنج را آبکش کنید و نیمی از آن را با زعفران دم کرده مخلوط کنید، سپس برنج زعفرانی را روی بادمجان‌ها بریزید.
  5. باقیمانده برنج را روی برنج زعفرانی ریخته و مقداری آب روغن روی برنج بدهید.
  6. روی درب قابلمه دمی قرار دهید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.
  7. پس از ۳۰ دقیقه، حرارت را خاموش کرده و برنج را به صورت قالبی در ظرف سرو بکشید.
  8. این ته چین بادمجان با خورش قیمه و یا با گوشت آب‌پز بسیار خوشمزه و دلپذیر است.
نکته: حلقه‌های گوجه فرنگی را ضخیم برش بزنید تا موقع حرارت دیدن نسوزند.

2. طرز تهیه ته دیگ بادمجان رنده شده

مواد لازم
بادمجان
2 عدد
زعفران دم کرده 2-3 قاشق غذاخوری
پودر سیر یا موسیر 1/2 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستور تهیه:
  1. بادمجان‌ها را پوست گرفته و حدود ۳۰ دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را آبکش کرده، با آب سرد بشویید و رنده کنید.
  2. اگر بادمجان رنده شده آب انداخت، آب اضافی آن را بگیرید. سپس روغن، نمک، زعفران دم کرده و پودر سیر یا موسیر به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  3. بادمجان را کف قابلمه تفلون نچسب ریخته و با پشت قاشق صاف کنید تا ته قابمه را کاملا بپوشاند.
  4. برنج آبکش را روی آن بریزید و دم بگذارید.
  5. پس از ۳۰ دقیقه برنج، دم کشیده و آماده سرو می‌شود.
243877_891.jpg

راز طلایی شدن ته دیگ بادمجان

برای طلایی شدن ته دیگ، مقداری زعفران دم کرده را با کمی آب و روغن در ته قابلمه به جوش آورده و سپس بادمجان را روی آن بچینید، این کار از ایجاد لایه قهوه‌ای و سوخته بر روی ته دیگ جلوگیری کرده و باعث می‌شود ته دیگی طلایی داشته باشید. زعفران علاوه بر داشتن عطر و بوی دلپذیر دارای خاصیت نشاط آور بوده و به سلامتی شما کمک می‌کند. به جای زعفران می‌توانید از زردچوبه استفاده کنید که تقویت کننده معده است و خواص ضد سرطانی دارد.

ذکر چند نکته مهم در تهیه ته دیگ بادمجان

  • بادمجان رنده شده را به هیچ وجه سرخ نکنید، زیرا ته چین آن سوخته و خراب می‌شود.
  • برای سرو ته دیگ بلافاصله آن را در ظرف مورد نظر کشیده و تا داغ است مصرف کنید.
  • برای تهیه ته دیگ بادمجان با برش‌های طولی، سعی کنید بادمجان را کمی ضخیم برش بزنید تا نسوزد و به هرشکل دلخواهی کف قابلمه بچینید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا