۱. طرز تهیه ته دیگ بادمجان حلقهای
مواد لازم
بادمجان 2 عدد
گوجه فرنگی حلقه ای خرد شده 1 عدد
برنج باکیفیت ایرانی 3 پیمانه
زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
دستور تهیه:
2. طرز تهیه ته دیگ بادمجان رنده شده
مواد لازم
بادمجان 2 عدد
زعفران دم کرده 2-3 قاشق غذاخوری
پودر سیر یا موسیر 1/2 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور تهیه:
راز طلایی شدن ته دیگ بادمجان
برای طلایی شدن ته دیگ، مقداری زعفران دم کرده را با کمی آب و روغن در ته قابلمه به جوش آورده و سپس بادمجان را روی آن بچینید، این کار از ایجاد لایه قهوهای و سوخته بر روی ته دیگ جلوگیری کرده و باعث میشود ته دیگی طلایی داشته باشید. زعفران علاوه بر داشتن عطر و بوی دلپذیر دارای خاصیت نشاط آور بوده و به سلامتی شما کمک میکند. به جای زعفران میتوانید از زردچوبه استفاده کنید که تقویت کننده معده است و خواص ضد سرطانی دارد.
ذکر چند نکته مهم در تهیه ته دیگ بادمجان
مواد لازم
بادمجان 2 عدد
گوجه فرنگی حلقه ای خرد شده 1 عدد
برنج باکیفیت ایرانی 3 پیمانه
زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
دستور تهیه:
- بادمجانها را پوست گرفته، به صورت حلقهای برش بزنید، نمک بپاشید و با مقداری روغن سرخ کنید.
- در یک قابلمه نچسب، روغن و زعفران دم کرده را مخلوط کنید، سپس حلقههای گوجه فرنگی را در آن بچینید.
- بادمجانهای سرخ شده را روی گوجه فرنگی بچینید.
- برنج را آبکش کنید و نیمی از آن را با زعفران دم کرده مخلوط کنید، سپس برنج زعفرانی را روی بادمجانها بریزید.
- باقیمانده برنج را روی برنج زعفرانی ریخته و مقداری آب روغن روی برنج بدهید.
- روی درب قابلمه دمی قرار دهید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.
- پس از ۳۰ دقیقه، حرارت را خاموش کرده و برنج را به صورت قالبی در ظرف سرو بکشید.
- این ته چین بادمجان با خورش قیمه و یا با گوشت آبپز بسیار خوشمزه و دلپذیر است.
2. طرز تهیه ته دیگ بادمجان رنده شده
مواد لازم
بادمجان 2 عدد
زعفران دم کرده 2-3 قاشق غذاخوری
پودر سیر یا موسیر 1/2 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور تهیه:
- بادمجانها را پوست گرفته و حدود ۳۰ دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس آنها را آبکش کرده، با آب سرد بشویید و رنده کنید.
- اگر بادمجان رنده شده آب انداخت، آب اضافی آن را بگیرید. سپس روغن، نمک، زعفران دم کرده و پودر سیر یا موسیر به آن اضافه کرده و هم بزنید.
- بادمجان را کف قابلمه تفلون نچسب ریخته و با پشت قاشق صاف کنید تا ته قابمه را کاملا بپوشاند.
- برنج آبکش را روی آن بریزید و دم بگذارید.
- پس از ۳۰ دقیقه برنج، دم کشیده و آماده سرو میشود.
راز طلایی شدن ته دیگ بادمجان
برای طلایی شدن ته دیگ، مقداری زعفران دم کرده را با کمی آب و روغن در ته قابلمه به جوش آورده و سپس بادمجان را روی آن بچینید، این کار از ایجاد لایه قهوهای و سوخته بر روی ته دیگ جلوگیری کرده و باعث میشود ته دیگی طلایی داشته باشید. زعفران علاوه بر داشتن عطر و بوی دلپذیر دارای خاصیت نشاط آور بوده و به سلامتی شما کمک میکند. به جای زعفران میتوانید از زردچوبه استفاده کنید که تقویت کننده معده است و خواص ضد سرطانی دارد.
ذکر چند نکته مهم در تهیه ته دیگ بادمجان
- بادمجان رنده شده را به هیچ وجه سرخ نکنید، زیرا ته چین آن سوخته و خراب میشود.
- برای سرو ته دیگ بلافاصله آن را در ظرف مورد نظر کشیده و تا داغ است مصرف کنید.
- برای تهیه ته دیگ بادمجان با برشهای طولی، سعی کنید بادمجان را کمی ضخیم برش بزنید تا نسوزد و به هرشکل دلخواهی کف قابلمه بچینید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: