طرز تهیه ته‌ چين ميگو

  • شروع کننده موضوع تانیا80
  • بازدیدها 179
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

تانیا80

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/30
ارسالی ها
163
امتیاز واکنش
329
امتیاز
206
محل سکونت
Sweet dream home
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


مواد لازم براي 4 نفر:

  • ميگوي پوست كنده 500 گرم
  • زردچوبه 1 قاشق چايخوري
  • پياز خلال شده 2 عدد
  • سير رنده شده 3 حبه
  • گشنيز خرد شده نصف پيمانه
  • فلفل دلمه‌اي خلال شده 1 عدد
  • گرد ليموعماني 1 قاشق چايخوري
  • آب‌ليمو 1 قاشق غذاخوري
  • نمك 1 قاشق چايخوري
  • فلفل سياه يا قرمز 1 قاشق چايخوري
  • روغن به ميزان لازم
  • برنج 3 پيمانه
طرز تهيه:
ميگو را به مدت 30 دقيقه با 3 پيمانه آب و نصف قاشق چايخوري
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
با حرارت ملايم آب‌پز كنيد. پياز و سير را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزي به پياز داغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. فلفل دلمه‌اي، زردچوبه، گرد ليموعماني، آب‌ليمو، فلفل و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. وقتي آب ميگو كشيده شد، حرارت را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمه‌اي مناسب (ترجيحاً از جنس تفلون) مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد.مايه ميگو را روي برنج بريزيد و سپس باقي برنج را روي ميگو ريخته و يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از پختن و آماده شدن، ته‌چين را مانند كيك در ظرف برگردانيد.

نكته:
1ـ در صورتي كه ظرف تفلون در دسترس نباشد، مي‌توانيد مخلوط برنج و ميگو را در ديس يا ظرف كم‌عمقي بكشيد.
2ـ اين غذا بيشتر در كشورهاي عربي و حوزه خليج‌فارس طبخ مي‌شود.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
146
بالا