مواد لازم براي 4 نفر:
- ميگوي پوست كنده 500 گرم
- زردچوبه 1 قاشق چايخوري
- پياز خلال شده 2 عدد
- سير رنده شده 3 حبه
- گشنيز خرد شده نصف پيمانه
- فلفل دلمهاي خلال شده 1 عدد
- گرد ليموعماني 1 قاشق چايخوري
- آبليمو 1 قاشق غذاخوري
- نمك 1 قاشق چايخوري
- فلفل سياه يا قرمز 1 قاشق چايخوري
- روغن به ميزان لازم
- برنج 3 پيمانه
ميگو را به مدت 30 دقيقه با 3 پيمانه آب و نصف قاشق چايخوري با حرارت ملايم آبپز كنيد. پياز و سير را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزي به پياز داغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. فلفل دلمهاي، زردچوبه، گرد ليموعماني، آبليمو، فلفل و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. وقتي آب ميگو كشيده شد، حرارت را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمهاي مناسب (ترجيحاً از جنس تفلون) مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد.مايه ميگو را روي برنج بريزيد و سپس باقي برنج را روي ميگو ريخته و يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از پختن و آماده شدن، تهچين را مانند كيك در ظرف برگردانيد.
نكته:
1ـ در صورتي كه ظرف تفلون در دسترس نباشد، ميتوانيد مخلوط برنج و ميگو را در ديس يا ظرف كمعمقي بكشيد.
2ـ اين غذا بيشتر در كشورهاي عربي و حوزه خليجفارس طبخ ميشود.