طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه و عالی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کراکت بادمجان و سیب زمینی

مواد لازم
بادمجان
3 عدد
سیب زمینی2 عدد
سیر1 حبه
پودر سوخاری200 گرم
پنیر پیتزا150 گرم
پنیر پارمزان50 گرم
آرد سفید50 گرم
جعفری ساطوری شده2-3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ در صورت نیاز1-2 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم​

دستور تهیه


  1. بادمجان را در فر یا روی اجاق گاز یا بر روی زغال کباب کنید، پوست آن‌ها را بگیرید و تخم‌های آن را جدا کنید. سپس بادمجان را در غذاساز یا با استفاده از گوشت کوب، له کنید. ( در صورت تمایل می‌توانید بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ کنید و در انتها در غذاساز له کنید.)
  2. سیب زمینی‌ها را آب‌پز کرده، پوست بگیرید و له کنید.
  3. بادمجان له شده، سیب زمینی له شده، آرد سفید، پنیر پیتزا، پنیر پارمزان، جعفری ساطوری شده، سیر له شده، نمک و فلفل را در کاسه بزرگی ریخته و با دست خوب مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
  4. اگر مایه به دست نچسبد نیازی به اضافه کردن تخم مرغ نیست، ولی اگر مایه به دست می‌چسبد یکی دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید تا این حالت از بین برود.
  5. به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید و در آرد سوخاری بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته شود.
  6. بقیه مایه کراکت را به همین ترتیب آماده کنید.
  7. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید؛ سپس کراکت‌ها را در روغن سرخ کنید.
  8. کراکت‌های سرخ شده را در آبکش فلزی قرار دهید، سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی گذاشته تا روغن اضافی آن‌ها کاملا گرفته شود.
  9. کراکت‌ها را در ظرف سرو بکشید و با سبزیجاتی نظیر گوجه فرنگی، نخودفرنگی پخته و زیتون تزئین کنید.
نکته: می‌توانید این غذا را در کنار سس تاباسکو و یا سس سالسای مکزیکی سرو کرده و از ترکیب طعم ایجاد شده لـ*ـذت ببرید. همچنین در صورتی که ذائقه شما با طعم و بوی سیر سازگار نیست، می‌توانید سیر را از دستور غذا حذف کرده و به جای آن از یک تکه کوچک زنجبیل رنده شده یا ۱/۲ قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل استفاده کنید.

281090_265.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا