دستور آشپزی: استیک بادمجان و گوجه فرنگی.

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
salamdr_58ac1b94a1fca.jpeg




بادمجان، جزو غذاهای پرطرفداری است که اگر کمی خلاقیت در تهیه آن به خرج بدهید، می‌توانید غذایی جدید و جذاب را سر میز غذا داشته باشید. از این رو در دستور آشپزی امروز، طرز تهیه استیک بادمجان و گوجه‌فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد.

برای تهیه این غذای سبک و کم‌کالری به ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، ۱ عدد بادمجان متوسط و حلقه‌شده با پوست، نصف قاشق چای‌خوری نمک، ۶ قاشق چای‌خوری سس پستو، ۲ عدد گوجه‌فرنگی بزرگ و حلقه‌شده، ۱۳۰ گرم پنیر موزارلا، ۶ برگ ریحان تازه، ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل نیاز داریم.

برای آماده کردن این غذا، ابتدا ۲ قاشق چای‌خوری از روغن را در تابه نچسبی گرم کنید. روی حلقه‌های بادمجان کمی نمک بپاشید و هر دو طرف آنها را در تابه سرخ کنید. بادمجان‌ها را از تابه خارج کنید. روی هر کدام آنها یک حلقه گوجه‌فرنگی، یک برگ ریحان، مقداری پنیر موزارلا و سس پستو بریزید. این ترکیب را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. سرکه بالزامیک، باقیمانده روغن، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و قبل از سرو بادمجان‌ها روی آنها بکشید.

هر وعده از این غذا حدود ۱۴۵ کیلوکالری انرژی، ۱۱ گرم چربی، ۱۷ میلی‌گرم کلسترول، ۷ گرم کربوهیدرات، ۶ گرم پروتئین، ۳ گرم فیبر، ۳۲۳ میلی‌گرم سدیم و ۳۰۹ میلی‌گرم پتاسیم دارد. ضمن اینکه می‌تواند حدود ۱۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را هم تامین کند.


منبع:سلامتیسم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا