دستور تهیه کوکوی عدس

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 143
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
پیاجو یا کوکوی عدس یک میان وعده معروف بنگلادشی است که هندی ها هم به روش دیگری این غذا را درست می کنند. لایه بیرونی این غذا ترد است اما داخل آن بر عکس کاملا نرم است. هندی ها این غذا را همراه با چای شیر میل می کنند. کوکوی عدس با چند ماده غذایی بسیار ساده درست می شود اما ترکیب آن ها معجزه می کند.


عدس و پیاز مواد اصلی این غذا هستند اما با اضافه کردن فلفل سبز تند و کمی هم ادویه جات طعم این غذا را بهتر خواهید کرد.


مواد مورد نیاز:

  • عدس ۱ پیمانه
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • فلفل سبز ۵ الی ۶ عدد
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • زردچوبه ½ قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
  • آرد نخودچی ۱ قاشق چای خوری
  • روغن ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

cooking-2-600x400.jpg



به مدت ۳ ساعت عدس را در آب بخیسانید. می توانید به مدت یک شبانه روز این کار را انجام دهید. اگر فراموش کرده اید که عدس را بخیسانید اگر به مدت نیم ساعت هم در آب داغ بخیسانید کافی است.


cooking-3-600x400.jpg



سپس عدس ها را آب کشی کنید و داخل مخلوط کن آن ها را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیاورید. در این مرحله سعی کنید که از آب استفاده نکنید. شاید کمی خشک به نظر برسد اما برای این که کوکوها کاملا ایده آل تان باشند طبق همین دستور ادامه دهید.


بعد از خمیر شدن عدس ها آن را داخل ظرف جداگانه ای بریزید سپس نمک، زردچوبه، پودر فلفل قرمز و آرد نخودچی را اضافه کرده و هم بزنید. این کار را بهتر است با دست انجام دهید. سپس پیازهای اسلایس شده و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در نهایت ۱ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و هم بزنید.


cooking-4-600x400.jpg



روغن را داخل تابه بریزید و داغ کنید. سپس شعله را روی متوسط کم کنید و مواد را با دست در روغن سرخ کنید.


cooking-5-600x400.jpg



کوکوها را در روغن پشت و رو کنید تا هم هر دو طرف آن ها سرخ شود و هم داخل کوکوها بپزد.


کوکوها را تا زمانی که قهوه ای طلایی رنگ شود سرخ کنید و در بشقابی که داخل آن را با دستمال پوشانده اید قرار دهید.


cooking-6-600x400.jpg



این غذا را می توانید با انواع سس ها امتحان کنید اما بهتر است آن را همراه با سس تند میل کنید. اگر سس تند در خانه ندارید داخل سس قرمز کمی فلفل بریزید.


cooking-7-600x400.jpg



منبع:سایت بدونیم
 
  • پیشنهادات
  • ~Mahya~

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/12/12
    ارسالی ها
    875
    امتیاز واکنش
    11,974
    امتیاز
    714
    محل سکونت
    یه گوشه دنیا
    Createtumbnail.aspx


    مواد لازم برای کوکوی عدس
    عدس 2/1 پیمانه
    نمک به میزان لازم
    پیاز 1 عدد کوچک
    تخم مرغ 2 عدد
    آرد سوخاری 1 پیمانه
    برگ جعفری تازه 2 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون به میزان لازم
    کاهو 1 بوته
    ماست 2/1 پیمانه
    فلفل قرمز به میزان لازم
    کاپاریس به میزان لازم

    طرز تهیه کوکوی عدس
    کوکوی عدس به همراه کاهو و ماست از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است. ترکیب مواد کوکو را می توانید از روز قبل آماده کنید و قبل از پخت آن ها را شکل داده و سرخ کنید.

    1- به نصف پیمانه به علاوه 2 قاشق غذاخوری عدس نیاز دارید.
    2- نصف پیاز را برای مواد داخل کوکو ریز خرد کنید. نیمه دیگر آن را خلالی برش دهید.
    3- تخم مرغ ها را در ظرفی شکانده و آن ها را کمی بزنید.
    4- میزان جعفری در مواد لازم، مقدار آن بعد از خرد کردن جعفری است. همچنین به مقداری جعفری اضافی برای سرو نیاز دارید.
    5- برگ های کاهو را جدا کنید.
    6- عدس را به همراه 3 پیمانه آب در قابلمه ی کوچکی بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کرده، کمی نمک به آن اضافه کنید و برای 20 دقیقه تا عدس ها نرم شوند، بپزید. عدس را آبکشی کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. (اگر همان موقع از عدس استفاده نمی کنید می توانید آن را به همراه آبی که در آن پخته، برای ۵ روز در یخچال نگه داری کنید).
    7- در ظرفی متوسط، عدس پخته را با نصف قاشق چای خوری نمک، پیاز خرد شده، تخم مرغ زده شده، آرد سوخاری و جعفری خرد شده ترکیب کنید.
    8- نیمی از ترکیب را در غذاساز ریخته و بزنید تا یکدست شود(و یا آن را با گوشت کوب له کنید). مواد زده شده را با سایر مواد خوب ترکیب کنید. با کمک پیمانه سایز یک چهارم، از مواد برداشته و آن ها را به 8 عدد کوکو تقریبا به قطر شش و نیم سانتی متر باز کنید.
    9- ماهیتابه به سایز متوسط را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید و آن را در ماهیتابه بچرخانید تا چرب شود. کوکوها را در چند نوبت و برای حدود ۴ دقیقه از هر طرف تا قهوه ای رنگ و ترد شوند، بپزید. کوکوها را از روی حرارت برداشته، بگذارید تا کمی خنک شوند.
    10- برای سرو، تعدادی برگ کاهو در هر بشقاب قرار دهید. کوکو ها را در میان آن ها تقسیم کنید. یک قاشق ماست در هر بشقاب بگذارید. بر روی کوکوها کمی نمک، فلفل قرمز و روغن زیتون بپاشید. آن ها را به همراه خلال های پیاز، برگ های جعفری و کاپاریس میل کنید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    برخی موضوعات مشابه

    بالا